Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna_23_

Biore slub z muzumaninem innej wiary i mam pare pytan!Pilnie prosze!

Polecane posty

Gość Joanna_23_

Czesc wszystkim; wie ze to troche nie typowe pytanie na tym forum ale tu pisze najwiecej osob:-) Zacznijmy wiec. Zakochalam sie w nim kiedy wyjechalam do Francji do pracy w te wakacje. Byl taki czuly i mily. Na poczatky nie wiedzialam ze jest muzumaninem bo slabo znalam francuski a on szybko mowil ale sie podszkolilam juz. Mamy wziac slub. I tu jest problem gdyz ja jestem katoliczka a konkretnie mowiac chrzescijanka- ochrzczona, wybierzmowana, itd.. Marzy mi sie slub w kosciele takim normalnym: ja w bialej sukni, on w garniturze (zreszta pewnie kazda kobieta marzy o czyms takim!:-) ). Czy nie wiecie gdzie moglibysmy pojsc na taki slub? Pytanie drugie: cczy oni po slubie sie zmieniaja jakos tak drastycznie?? Rozmawialam z jakas koleznaka niby jego bylej dziwczyny i ona powiedziala ze kiedy ta dziewczyna chciala odejsc od niego to on ja uderzyL!!!!nIE WIERZE W TO NA 100% ale zawsze lepiej wiedziec. Prosze o szczere i PRAWDZIWE odpowiedzi! Dzieki bardzo!

Gość z londynu polnocnego
no to Rutkowskiemu szykuje sie kolejna fucha:) oj dziewwczyny dziewczyny,wiem ze nie mozna generalizowac i ludzie sa rozni,ale w 90% pakujesz sie w bago niestety

Gość a kto to jest
"muzułmanin innej wiary"?:classic_cool:

Gość pseudo-nim
muzulmanin innej wiary? a jest muzulmanin tej samej wiary?

są miliony innych wyznań, a tobie pechowcu trafił się muzułmanin, i na dodatek tak głupia jesteś że aż się odpowiadać nie chce

Gość Trafił jej sie nie muzuzłmanin
tylko "muzumamin innej wiary" a to różnica.:p