Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zahipnotyzowana Spojrzeniem

Lubicie być podrywani/podrywane ?

Polecane posty

Gość szczuply jacekkk
jestem atrakcyjnym mężczyznom i nie znoszę bo zawsze w autobusie jakiś gruby praszczur puszcza mi oczka i sie usmiecha a to jest obrzydliwe nie dla psa kielbasa grubaski

przyznam, że lubię być adorowana, lubię się podobać, lubię przykuwac wzrok mężczyzn i lubię flirtować :) To jest miłe. Ale wbrew pozorom jestem grzeczna (piszę to w kontekście tego, że nie jestem sama) ;)

Gość buka
hej pani ivaa - nienawidzę tego. Najpierw dajecie nadzieję, dla zabawy, bo lubicie, bo wam to poprawia humor, bo akurat byliśmy wam do czegoś potrzebni. A potem: nie, jestem zajęta, albo nie mam ochoty. Najlepsza droga do zniszczenia człowieka - zabrać mu nadzieję. Najlepsza droga do celowego zniszczenia człowieka - dać nadzieję, a potem zabrać.

Zawsze mnie to krępowało i chociaż to teoretycznie miłe, to nie lubię tego. Szczególnie, że nie uważam się za atrakcyjną osobę.

Gość gość
Ja uwielbiam. Jestem wolna i podrywam na prawo i lewo. To mnie bawi. Fajnie sie bawie na imprezie jak flirtuje ( tylko flirtuje!!!) niezobowiazujaco z kim moge. He he he.