Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Rozsądny_

Czego pragną mężczyźni czyli 8211 MĘSKA MĄDROŚĆ postrzegana jako Niedojrzałość

Polecane posty

Gość Darren/
ofer mo twoja obrona nie przemawia do nas - tzn nie miałaś w niej nic do powiedzenia co dałoby nam do myślenia. Usiłujesz ośmieszyć ponizyć - słabo ci to poszło. :)

Gość ofe rma
co to znaczy "nas"? jakaś solidarność plemników się w tobie odezwała? to tobie dopiero słabo poszło biorąc pod uwagę że jestem facetem. ale głupota mój drogi płci nie ma i będę ją piętnował także wtedy gdy jakieś natchnione idiotyzmy wygłasza facet.

Gość ja wam powiem
Dojrzały facet to taki, który się swoją dojrzałością nie chełpi.

Przykro mi Rozsądny, ale to, co piszesz, nie świadczy o dojrzałości, a o tym, że reprezentujesz typ Piotrusia Pana. Nie chciałabym takiego mężczyzny.

Gość helooouu
Guten Abend Frau Abbanita

Gość herr Flick
aj cwaj policaj, draj fijer grenadijer, fynf zeks alte heks, zibe acht gute naht Guten morgen - Butem w mordem:)

Gość Darren/
ofer mo ubodło ciebie to że ktoś o siebie dba i nie wstydzi się pokazać na plaży?. Czy czasem nie jestes tym właśnie tatusiem-robotnikiem z brzuszkiem?. Co ci pozostało pilot, piwsko i zmienianie pieluch?.

Gość ofe rma
a to jest już szczyt twoich zdolności polemicznych? skoro tak to może już się nie odzywaj i tylko ładnie się uśmiechaj mój ty modelu kochany ;)

Gość Do rozstądny
Nie przeczytalam całości bo myślę że można ją było streścić w pierwszych zdaniach zawartych w twoim poście. A więc do rzeczy. Rada dla Ciebie. Mów za siebie. To czego Ty chcesz to nie równa się to czego chcą wszyscy mężczyźni na całym świecie. Ci ludzie którzy mają dzieci a ty nazywasz ich nieudacznikami, to nie są jakimiś więźniami. Zawsze mogą odejść, porzucić swoje otoczenie, a więc jest to ich świadomy wybór. Każdy ma inne życie, inne marzenia i inne oczekiwania które na dodatek są zmienne i ewoluują wraz z wiekiem badź też nie. Tak ogólnie to rób co chcesz bo to twoje życie. Niepotrzebne było to orędzie do kobiet bo te które to czytają to pewnie i tak Cię nie znają i nigdy nie spotkają, mają własne życie. Ps. Gdyby wszyscy faceci mieli takie marzenia jak Ty to gatunek ludzki by wyginął w tym zapatrzeniu na siebie. Ps.2 Boisz się że kobieta zmarnuje Ci życie, ale to życie to trwa tylko krótką chwilkę, chyba zapominasz o tym i to czy przeżyłes je pędząc za czymś co jest zwykłą iluzją czy też nie to nie ma żadnego znaczenia, bo leżąc na łożu śmierci będziesz myślał o zupelnie czym innym. Pozdrawiam.

Gość Faceci którzy mają dzieci
często sa nieszczęśliwi i kryją się z tym przed zonami by ich nie zranić. Nie moga ich porzucić bo to byłoby świństwo więc nie mów za facetów.

Gość Niestety kupa racji
w wypowiedzi rozsądnego. On atakuje pewien typ kobiet, ale pewni faceci faktycznie moga dużo stracić, podobnie jak kobiety.

Panie Rozsądny ma pan rację. ale co ja mam powiedzieć? mam 26 lat. Męża za którym szaleję. Hobby i pasje. NIe w głowie mi macierzyństwo, wychowywanie dzieci - kiedys tak nie teraz. posiadanie dzieci kojarzy mi się z uziemnieniem, z odmawianiem sobie przyjemności z życia. Uwielbiam Tatry i uwielbiam po nich łazić. I nikt MI NIE POWIE ZE MOZNA CHODZIC TAM Z DZIECKIEM, bo ja wchodze na szczyty, a nie odwiedzam dolinek. Mam super ciało którego żal mi rozpieprzać ciążą. Mąż czasami mówi o dziecku - a ja mówię okej - nie w tym roku, następnego na jesień. jestesmy rok po slubie. NIe wyobrażam sobie siebie w dresie, z 10 kg nadwagą, z krótkimi tłustymi włosami. Uwielbiam seks, dziki, głosny. Jak bedzie dziecko - nie bedzie mozna tak. Uwielbiam przygodę, uwielbiam nowe rzeczy i wyzwania. Sama moze jestem kapryśna jak dziecko i nie wyobrażam sobie podporządkować mojego zycia dziecku. Kiedys tak, ale nie teraz. Rozsądny - ja cię rozumiem. byłbys wymarzonym partnerem dla mnie :D Nie trułabym ci dupska o czytanie ksiazek - sama lubie spedzać ze sobą czas:D Pozdrawiam - mało jest takich normalnych facetów jak ty.

\"Rozsądny - ja cię rozumiem. byłbys wymarzonym partnerem dla mnie\"- przecież masz męża za którym szalejesz...;) Co do tematu...Rozsądny- podoba mi się to, że wiesz jak twoje życie ma wygladac- pod warunkiem, że nie jesteś właśnie takim panem z brzuszkiem i wylegującą się na kanapie tłustą żonka, a twój manifest to wołanie o pomstę do nieba;)

widzisz..gdybyś była z takim Rozsądnym...pewnie od razu by ci się dziecka zachciało;)

Gość
Albo wszyscy głupcy maja podobny styl pisania, albo tu jedna osoba za kilka pisze...

Gość Zagubiony Stefan
Nie miałem dziewczyny - miałem wszystko, kupowałem co chciałem. Jeździłem gdzie sobie wymarzyłem. Odkąd mam laskę zostało mi 5% siebie tamtego. Jakbym był jakiś związany i zmeczony

Gość brygadaa
Ehh faceci, skoro tak Wam dobrze, że sobą to po co Wam kobiety ? Nikt nie każe Wam się wiązać z kobietami. Kupcie sobie gumową lalkę, Ona Was napewno ograniczac nie będzie :P

Gość brygadaa
tak wam dobrze ze sobą*

pieprzenie w bambus... tyle bełkotu dawno nie czytałam... każdy takie zycie ma na jakie sobie zapracował nieudacznik z tłustym zadem marzący przy kompie bredzi o stoliku w Monte Carlo a pewnie z trudem starcza mu na czynsz... A wszystkiemu winna - ona - żona!!! ofiara losu i swojej nieudolności... Coraz więcej kobiet ma gdzieś związki i wątpliwe \"rozkosze\" małłżeństwa, i po takich wypocinach trudno się dziwić.

pieprzenie w bambus... tyle bełkotu dawno nie czytałam... każdy takie zycie ma na jakie sobie zapracował nieudacznik z tłustym zadem marzący przy kompie bredzi o stoliku w Monte Carlo a pewnie z trudem starcza mu na czynsz... A wszystkiemu winna - ona - żona!!! ofiara losu i swojej nieudolności... Coraz więcej kobiet ma gdzieś związki i wątpliwe "rozkosze" małłżeństwa, i po takich wypocinach trudno się dziwić.

Gość same wylgarne kobiety na tej
kafeterii - gdzie one odebrały wychowanie? -pewnie na ulicy

Gość Ach te baby
Tylko spojrzeć się wkrąg, tyle pól, tyle łąk tak w słoneczku się mieni i lśni... Aż porywa i rwie, takie piękne są wsie, lecz piękniejsze są bardziej od tych wsi Kochane baby, ach! te baby człek by je łyżkami jadł - bul, bul, bul, bul... Tęgi chłop, co lekko w ręku łamie sztaby, względem baby jest tak, jak dziecko, całkiem słaby. Baby, ach! te baby, czym by bez nich był ten świat... Co tu grać, co tu kryć, spróbuj bez baby żyć, gdy ci uda się taka sztuka, toś jest chwat. Kochane baby, ach! te baby, człek by je łyżkami jadł... Tęgi chłop, co lekko w ręku łamie sztaby, względem baby jest tak, jak dziecko, całkiem słaby. Baby, ach! te baby, czym by bez nich był ten świat... Co tu grać, co tu kryć, spróbuj bez baby żyć, gdy ci uda się taka sztuka, toś jest chwat. Gdy wszystkiego masz dość, kiedy bierze cię złość, a na duszy ci smutno i źle... Kiedyś chmurny i zły, kiedy w oczach masz łzy, jedno tylko rozwieje troski twe: Kochane baby, ach! te baby, człek by je łyżkami jadł... } Tęgi chłop, co lekko w ręku łamie sztaby, } względem baby jest tak, jak dziecko, całkiem słaby. } Baby, ach! te baby, czym by bez nich był ten świat... } Co tu grać, co tu kryć, spróbuj bez baby żyć, } gdy ci uda się taka sztuka, toś jest chwat. } / x 2 Ram dam badam param bamdam, ram dam badam tadam! Co tu grać, co tu kryć, spróbuj bez baby żyć, gdy ci uda się taka sztuka, toś jest chwat. Baby, baby...