Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasankka

uderzył mnie

Polecane posty

Gość ja sie wypowiem
ssasanko, jak by nie było. Serio rozważasz możliwość dalszego bycia z kimś, kto się zachował w ten sposób?? Przecież to banał. Wystarczyła rozmowa. Jak by się to skończyło, gdyby była to poważniejsza sprawa?

Po pierwsze pogoniłabym gnoja na cztery wiatry. Po drugie nie przesadzajcie z tym strojem ,dziewczynie kawałek majtek wystawał a wy od razu ,że jak dzifka wyglądała,dzifki to czerwonych mini chodzą ,i lakierowanych kozakach .Problem tkwi w tym że ten śmieć ją uderzył -dla mnie byłby to koniec.

No wlasnie tez nie rozumiem dlaczego wiekszosc skupia sie na tych nieszczesnych majtkach a nie na fakcie, ze facet cie uderzyl. Dziewczyno, daj sobie z nim spokoj. Dzis uderzyl Cie, za kawalek gaci a jutro dostaniesz za piec minut spoznienia. Raczej nic dobrego z waszego zwiazku nie wyniknie.

Moje zdanie jest takie: nie ważne, jak byłaś ubrana, mogłaś być nawet nago - To Twoje święte prawo wygladać jak chcesz - ale skurwysyna kopnęłabym w jaja, aż by mu żółtko wypłynęło!!! Na Twoim miejscu poszłabym na Policję!!! Damski bokser, w dupę lepszy !!! Ale się zajeżyłam