Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Z moich obserwacji wynika że faceci pilnuja jednego.

Polecane posty

Facet który się ożenił będzie przede wszystkim pilnował jednej rzeczy: żeby jego kobieta nie miała z nim przypadkiem w życiu za dobrze i za wygodnie. I absolutnie aby się nie poczuła zbyt pewna siebie. Dlatego tak wiele kobiet po ślubie słyszy: jestes gruba, masz cellulit, zrób coś z sobą , masz obwisły brzuch po porodzie, i cycki, zrób coś z sobą..!"

Gość MŁODA GŁÓWKA
jeśli dajesz się stłamsić, jesteś tłamszona jeśli pozwalsz traktować isę bez szacunku, tak jesteś traktowana

Gość Natasza27
No jak ja bym cos takiego usłyszała...

Gość lecz sie Retro

Niestety, gdy coś się takiego słyszy to się najczęściej już ma dziecko i potrzebuje się faceta choćby ze względów materialnych.

Gość MŁODA GŁÓWKA
fakt, potrzebuj się faceta, choćby ze wzgledów materialnych, ale on też potrzebuje siebie. W każdtm! normlanym układzie, bez względu kto ile zarabia, i kto jakie ma obowiązki, jest miejsce na szacunek

Gość Psedłonim
Bardzo dobrze się czuję, Pilton. A co u Ciebie?

"jestes gruba, masz cellulit, zrób coś z sobą , masz obwisły brzuch po porodzie, i cycki," a moze to fakt? a facet pewnie słyszy: nie masz ambicji, bądź bardziej zaradny, juzio ma ładny samochód, kiedy pojedziemy na majorkę, kup mi futro :classic_cool:

faceci często podkopują kobiece poczucie własnej wartości, a robia to w sposób tak żenujący że nie ma dla nich usprawiedliwienia. Najprościej uderzyć w wygląd, zarzucić że jest za gruba, że ma za grube uda, dupę, i za małe cycki... Taki zarzut budzi w kobiecie takie zagubienie i taką bezrdaność że jest w zasadzie załatwiona na cacy. Oczyw8iście najczęsciej podejmuje heroiczne próby naprawienia samej siebie dla swego pana i władcy gdyż przecięż urodziła się po to by go pociagać....! Obmyśla kolejną dietę podczas gdy on po pracy spokojnie zajeżdza pod dom o 10 lat młodszejk kochanki.

Gość MŁODA GŁÓWKA
jeśli dla faceta wymówka do zdrady mają być obwisłe cycki po wykarmieniu jego dzieci, to kopnij go w zad, niech sobie idzie do tej kochanki i żyje szczęsliwie, póki jej cycki nie oklapną PS. większość wraca zpodkulonym ogonkiem

i co z tego że wracają..? czy to świadczy na ich korzysć..? Wracaja tam gdzie sie ich rozumiało i wybaczało najgorsze świństwa. I licza że tak będzie dalej. To tylko dowód na to że płeć męska pozbawiona jest zupełnie honoru i dumy.

Gość MŁODA GŁÓWKA
lepiej dowiedzieć się o tym późno niż nigdy

" No jak ja bym cos takiego usłyszała... Ja tez bym nie była zadowolona" musicie jednak przerzucić sie na kobiety :P

Gość MŁODA GŁÓWKA
a on sam zapewne wygląda jak boski żigolo, albo inny Brad Pitt?

Wszystko jedno jak wygląda . ma jedną cechę której nie ma kobieta: zawsze gdy chce poniżyć uderzy w wygląd. Zawsze. A to jest zwykłe zachowanie z chlewa wzięte.

Gość MŁODA GŁÓWKA
mężczyźni też są wrażliwi na punkcie swojej fizyczności :) Nie wiesz gdzie uderzyć? Jak Cię biją, to oddaj

Gość o retro
to znowu Ty, retro ? w sumie wiedziałam , że dzisiaj bądzie nowy topik :) niedługo staniesz się sławna jak smutna pusia ;)

Widziałam facetów których jedynym celem w zyciu było podkopywanie poczucia własnej wartości u ich własnych kobiet. Zjawisko jest tak nagminne że aż razi. Co ty byś kurwa beze mnie zrobiła....!! i takie tam inne.

Dokładnie powiedz,że \"wiesz kochanie ostatnio nie mogę z Tobą dojść w łółżku\" albo \"kochanie kupmy w sex shopie coś co troszkę powiększy Twojego małego \":-)

o retro, cześć, czyżbys mnie wypatrywała niecierpliwie..?

Gość o retro
a dlaczego porzucasz swoje topiki z poprzednich dni :) ? hmmm :D

Gość o retro
TAK ! :D A może to ty jesteś smutna Pusia? ta sama upierdliwość...;)