Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Z moich obserwacji wynika że faceci pilnuja jednego.

Polecane posty

Porzucam topiki bo mam taka manierę. Przeszła mi z facetów na topiki własnie, ha hahahahahah. Teraz rzucam jedno i drugie.

Swiat retro składa się ze złych i prymitywnych samców i kobiet przez nich dręczonych. Wizja tak głupia, ze zastanawiam się, czy retro, to nie kolejna prowokacja, bo wciąż się łudzę, że człowiek, który potrafi włączyć komputer i pisać, nie może być tak bezmyślnym :classic_cool:

ja nie odpyskowywuję. Ja odchodze natychmiastowo.:)) Ale widze takie które się załamują, są stłamszone, zagonione w kozi róg, i cholernie nieszczęsliwe.

świat frk skłąda się z kobiet które dają się dymac bezinteresownie i na te które nie dają się dymać bezinteresownie. na te które coś chcą w zamian i na te które nic nie chcą. Nie musze chyba mówić które woli frk.

Gość o retro
retro - jesteś chamska , agresywna i wulgarna! Nic dziwnego, że interesują się Tobą tylko menele z więzienia! wymagania to ty możes sobie mieć! ale wyobraź sobie, że większość mężczyzn też ma wymagania i nie chodzi to o "dymanie bez zobowiązań", o którym z takim zamiłowaniem opowiadasz (to musi Ci sprawiać jakąś perwersyjną przyjemność) tylko coś więcej

o retro, szkoda że nie jesteś bardziej błyskotliwa. Byśmy pogadały. A tak niestety nic z tego.

Gość o retro
właśnie gadasz ze mnę, czego może nie zauważyłaś ze swoją błyskotliwością ;)

no, gadam, gadam... Bo cie lubię krejzolko. Czuję w głebi duszy że przyznajesz mi rację. :))))

Arafacia, problem w tym że czasem ma się za dużo klasy by coś takiego powiedzieć.

Gość o retro
retro-ale ty akurat klasy nie masz..żadnej :)

Gość o retro
ps a ja ciebie nie lubię :p za prymitywna dla mnie jesteś :)

o retro, ni elubię jak tracisz fason.. serio... aż mi cię żal w takich chwilach.

Przykro mi ale bedę cię musiała od tej chwili ignorować... Wybacz.:)

Retro -coś w tym jest spotykałam sie z takimi przypadkami ,gdzie facet uderzał w słaby punkt kobiety czyli wygląd.Nie mógł sie do niczego innego przyczepic bo żona była zaradna dom i dzieciaki zadbane to skrytykował powiedzmy obwisły tyłek...

Suka na tym topiku pojechała po mnie jak po szmacie, a na innym moim topiku poklepała mnie przy6jacielsko po ramieniu i się zwierzyła...:)) jak na Sukę przystało.:))) Lubię was kafeterianie.

o, i jedna Mańka zajarzyła o czym mówię... ufff... ulga.

Gość o retro
;) RETRO - Ty jesteś jak niejaka Frytka , ten sam styl i poziom. I ważne, żeby o nas mówili, wszystko jedno co :D

Suka, a gdzie ty masz prawdziwego faceta..??? Może mi pokażesz?? sama mówisz że nie ufasz nikomu. I bardzo słusznie. Ale fakt że uprawiasz seks z kimś komu nie ufasz uwazam za rzecz z lekka obrzydliwą.. Ni emoge uprawiac miłości z kimś kim gardzę. To się naturalnie wyklucza.

jak to bez facetów NIE BYłOBY CIę??? zadrżałam.... z przerażenia.

Gość watching you
"nie boj sie fiutka on jest taki przyjemny w dotyku." w tym momencie przegielas.

no wlasnie - niektore kobiety chodzą do łóżka bo to lubią, robią facetowi loda, bo im tez sie to podoba... nie do pojęcia dla wykonujących ten przykry obowiązek panienek, ktore nie potrafią sie wyluzować i są dają tyłka tylko po to, by nie zostać porzucone :D

Gość nie kazdy przyjemny w
dotyku. jak sie faceta nie kocha to jesgo fiutek wcale taki prztjemny w dotyku nie jest :(

Suka Pełną Gębą Wiem,że topik nie na ten temat ale masz tyle lat co ja i naprawdę nie czujesz ,że chciłabys byc w jakims poważnym związku by czuć się....bezpiecznie?