Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Z moich obserwacji wynika że faceci pilnuja jednego.

Polecane posty

miałem 3 byłe - takie obłędne brunetki z naprawde pięknym ciałem... miód po prostu...

rzeczywistość zazdrościsz komicznemu damskich podbojów?:D korzystaj z jego doświadczenia i obecności tutaj- poinstruuje jak je wyrywać:D

skoro one były obłędne i już z niminiejesteś...nonie rozczarowuj mniei niemów teraz, że ty obłedny nie jesteś:D

Gość
Dwoje wariatów na ograniczonej przestrzeni to przesada :P

No ,nie wiem, ja wolę przystojnych ,czyli takich z boskim ciałem, twarz jest mniej ważna ;)

i z ciemnymi oczami, i żeby mnie taki na rękach nosił (no dobrze, ten warunek jest w stanie spełnić większość mężczyzn), żeby był wyższy ode mnie (to samo, co w poprzednim nawiasie) i żeby umiał dyskutować, a nie od razu kłocić się (co oznacza, że powinien być jakoś tam trzycyfrowo inteligentny). Coś pominęłam? Chyba nie :D:D:D

Gość
Doprawdy => cóż, do kilometroseksualisty mi szczęściem daleko :P Piękny mężczyzna :o Cóż za ciekawe zestawienie...

rzeczywistość : żebym ja go nie musiała utrzymywać :D wystarczy, na siebie zarabiam sama :)

Gość
kyyrene => doda też ma trzycyfrową inteligencję. Tyle, że nie jestem pewien jak to rozumieć... Albo inteligencja uległa jakiejś hiperinflacji, albo może rzeczona potrafi liczyć tylko do trzech :P

Apostoł : mi sie wydaje, że Doda raczej siebie kreuje na idiotkę i to jej nieźle wychodzi. Nie, żebym była jej fanką, ale chwilami jestem pełna podziwu dla tego, jak z niczego zrobiła "gwiazdę" :D

Doprawdy - nie jestem z nimi bo - jedna miała fatalny charakter i wkurzała mnie - spławiłem idiotke... druga miała męża, cholernie bogatego i z tego powodu powiedziala, ze od niego nie odejdzie... swietrna laska, diablo bystra i piękna i moglbym z nią dalej kręcic to co było, ale ja sie nie lubie dzielić... a trzecia wyjechała... na staż - ja nie wierze w związki na odległość, a 3 lat rozłąki nic nie przetrwa...

kyyrene No ale przeciez kobieta to towar luksusowy. Jak kogos na to nie stać to niech go nie ma zawyczajnie. Tylko mnie nie zagryżcie za to. Doprawdy ,które moje wymagania sa dla Ciebie za wysokie??

Gość
kyyrene => cóż ktoś tu na pewno jest głupcem. Albo idol, albo fani. Albo jedno i drugie. Skłaniam się ku ostatniej możliwości.

komiczne mi zniszczył opinię. Ja tez nie jestem lesbą. Mam chłopaka i nigdy nie spałam z kobieta nawet się nie całowałam :-(

rzeczywistość - nie martw sie - będę teraz pisał wszedzie, ze nie jestes lesbą, tylko pociąga Cie sex z kobietą ;)

rzeczywistość sama się oszukujesz, musisz mieć jakieś skłonności lesbijskie marząc o sexie z kobieta, nie ma innej możliwości, ja bym drugiej kobiety palcem nie tknęła a generalnie tez lubię eksperymentować;)