Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwyczajna kobieta

Zakon kafeteryjnych maniaczek

Polecane posty

Kobietko -ale mnie rozbawiłaś - też czasami się gubię czy piszę na Twoim Zakonie czy też u Iksika na topie :D Poczułam sie przez Ciebie skarcona :D także - melduję się posłusznie :D :P

Kobietko , grzeszę na samotnych 30 :D ,ale sprawa z ziejącym jest niestety przegrana :( To kolega , mojej miłości internetowej wiec sama rozumiesz . :(

Nie czytałam całej miłosci , byłamtam na pewnym etapie swojego życia (chyba jest moj jeden dwa wpisy) ...i tylko czytałam . Jestem sama z dwójka dzieci . Za mna malżeństwo , miłość a przede mną ...? Wielka niewiadoma chyba ... :)

Rozmiem :) Najwazniejsze to myslec pozytywnie.Wierzę, że spotkaszswoją miłość i będziesz szczęśliwa:) Ja na miłości bywałam od..kurcze..!!! JUż od czterech lat!! :D Ło matko!!! Strasznie długo :O

Ja mam topik na którym jestem od 5 lat :D Ale jest związany z dziećmi , tutaj szaleje gdzieś od roku ;) Z małymi przerwami ;) Nie wiem czy kogoś spotkam , teraz jeszcze nie chcę.Muszę do końca zabić w sobie uczucie . I niestety nie interesować się ziejącym .To do niczego dobrego niestety nie doprowadzi ...tylko żę Oni we dwoje są tak cholernie do siebie podobni :O

Kobietko w sumie to nie wiem - nie znam Go :P :D Troszke poczytałam Was na miłości .. ale przekopać się przez wszystko nie dam niestety rady 😭

Troszkę chciałabym lepiej Was poznać :)Mysle że w niedziele zacznę przekopywać topik .Może swoje wpisy nawet odnajdę ;) Tylko nie pamiętam jaki nick miałam :)

Gość Michelangello
Kochanieńkie,no nie wiem ,doprawdy ,cóż mnie tak podkusiło ,aby się tutaj wpisać ....może niuansik,iż jestem tercjarzem zakonu dominikanów,a może fakcik,że......bardzo mi się podoba taki jeden czarnooki brunecik...ciao ciao belle ragazze ...

Gość kotekmruczekjestjeden1
upupup ....