Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantodea

CHYBA ZARAZ URODZE

Polecane posty

Principolo----> czy ty masz podwójna macice czy dwurożną ? pytam, bo ja mam dwurozną i zastanawiam sie czy jest to wskazaniem do cc ? czy taka wada anatomiczna macicy jest kwalifikowana o cc ?

aha, mantodea życze szybkiego i bezbolesnego porodu:) i zdrowego dziubaska

jak tam mantodea??? może dziś rodzisz ??? :D

fajnie by było jakby urodziła wczoraj mogłabym wtedy dac dziecku blogosławieństwo jako dobra kafeteryjna wrózka ale dzisia to już po ptakach.... ;)

a mi od rana szaleje mały mój czort siły już nie mam;) na szczescie zaraz będzie drzemka :D a potem spacer po domiego do szkoły

moj maluch tez szaleje, nie wiem po czym Jak nie kopie to zle bo sie denerwuje a jak wali jak oszalaly to sie boje, ze cos mu sie dzieje :o alez jestem glupia :(

julka:D przynajmniej nie wspina ci się na szafki i nie demoluje mieszkania ;) :D

wiesz ike ja juz bym chciala miec go przy sobie, naprawde bym miala mniej stresu. Moze nie powinnam sie tym wszystkim az tak przejmowac, ale to lekarze mnie nastraszyli :o A jak bedzie łobuz to wsadze w kojec i koniec :)

taaaaaaaaaaaaaaaaa jak bardzo się postara to szybko z kojca wyjmiesz:D rozumiem cie- ja urodziłam dominika z zamartwicą mózgową- całą następną ciąże przezywałam potworny strach- też najważniejsze było żeby już dotrwać i urodzić jak rodziłam to okazało się że mam koszmarnie zielone wody i na dodatek macica zaczęła mi puszczać na szwie- więc było zagrożenie życia mojego i malutkiej - zrobili szybko cesarkę- jako kobitka która dwa razy przeżyła komplikację mówię ci - bądź dobrej mysli- nie taki diabeł straszny!! zobaczysz będzie dobrze

dzieki :) moja mama jak rodzila brata 18 lat temu to nie chcieli jej zrobic cesarki a on lezal posladkowo- sądzili, ze sie odwroci. Zrobili cesarke jak mama juz zemdlala i pekla jej macica-wszystko sie rozlalo a dzieciak z niedotlenieniem mozgu sie urodzil... nadpobudliwy do dzis dnia jest :o Dzis ide do lekarza wiec sie ciesze :) obejrze malego :) Wczoraj z okazji "zlego dnia" poszlam na zakupy i wydalam kupe kasy hehe dzis wracam prosto do domu :)

EE tam nic jej nie rozwalamy....czekamy na wiesci, kibicujemy, a przy okazji pare innych spraw omowimy ;)

no i coz ta magdą jest? pewnie napisze za 3 dni ze Kacper juz jest na swiecie :D:D

bosz ja sie zbieram mojej małej posprzedawać :O i przybrać się nie mogę

Nie urodzilam!!!!!!!!:-o czekam czekam i dupa!Jakies tam straszenie popierdulki a nie skurcze:-o

a najfajniej... jak najpierw ma się w karcie wpisane zagrażający poród przedwczesny i konieczne leżenie i leki :p a potem łazi się tydzień po terminie ;) czego Ci oczywiście nie życzę!!!

gruby miś - chyba bym lekarza za jaja powiesila!:-o Sprzatam piore prasuje gotuje laze po domu jak nawiedzona mezus juz ryczy po mnie a tu nic.Tylko kurna zmeczona jestem:(

a widzisz, moja lekarka jaj nie ma, to jej nie powiesiłam, ale tak miałam z wojtusiem :p najpierw się trzęsłam, byle jeszcze nie urodzić, a później ten się zawziął i kto wie? może łaziłabym w ciąży jak słonica dwa lata? ale tydzień po terminie tak zostałam "zbadana" że wody chlupnęły wprost do moich kapci i już się wojtusiowi przestało podobać w brzuchu i łaskawie go opuścił (nawet całkiem zgrabnie mu to poszło, w półtorej godziny się uwinął) :)

tylko moja uwinać się nie chciała- organizm sam ją wypędzał bo ileż to można- a ona miała w tyłu- to ją w końcu wyciągneli przez brzuch zresztą ona do dziś taka wrednowata;)