Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantodea

CHYBA ZARAZ URODZE

Polecane posty

oj przybywam ale mi niedobre mysli chodza po glowie- hehehe- i trochę grzeszne- a tu maz i dzieci ;)

oj tam- ogólnie grzeszne mysli mam- niekoniecznie aż takie:P ot tak bym chciala przez chwile znów miec 18 lat;)

;) no nic jeszcie jakies 18 lat i druga mlodość- trudno poczekam :O

nie strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrasz:D ide kąpac zuzalca

misiu zdasz relcję czy chcesz żebym urodziła zamiast mantodey z ciekawosci???

KURDE!!!!!!!!!!!!:-o Z soboty na niedziele myslalam ze padne z bolu tak mnie podbrzusze bolalo rano wzielam nospe forte ale po poludniu pojechalam z Mariuszem na porodowke.Lezalam pod ktg GODZINE wyszly jakies pojedyncze skurcze bzdety i wyszlam na wlasne zadanie do domu.Lekarz ( na szczescie mlody jakis ) tak mnie \"zbadal\" ze powiedzialam mu iz zafundowal mi najgorszy sex jaki w zyciu mialam.Stwierdzil ze to z braku gry wstepnej hehe...Wieczorem na papierze pojawil sie jakis sluz zabarwiony krwia ale nie rozowa taka brunatna dzis rano to samo i zastanawiam sie co to jest.Zaraz zas do lekarza ide po L4.Najlepsze jest to ze mnie gardlo boli:( Mariusz bidok tak sie przejal ta porodowka i tym plamieniem ze cala noc nie spal!!!!czuwal hehe...Ide ogladac M jak milosc i spadam do lekarza.

matodea ...to czop sluzowy ... ja stawiam na poród w ciągu 48 godzin tak było u mnie .;]

ale takie brunatne gluty mogą nawet tydzień się wyglucać :p u mnie rok temu, się zaczęły 23 kwietnia po ostatnim badaniu przed porodem... a potem przez cały tydzień - raz więcej, raz mniej, ale cały tydzień! ;) tak, czy siak... chyba zaraz urodzisz! :D

nareszcie............................... :P ;)

no, no... topik jak film sensacyjny :) Mantodea powodzenia, chyba powoli się zaczyna ;). Te najbliższe dni mogą być trudne i bolesne, ale jaki będzie finał wspaniały ;)!

Ja tak mialam, rano o 9 mialam sluz z krwia i brunatne uplawy, a po kilku godzinach juz regularne skurcze i o 2 w nocy urodzilam. Takze mysle, ze porod niebawem sie zacznie. Powodzenia zycze i trzymam kciuki.

wiecie co piszecie tutaj o tym czopie i o jakis bólach przed porodem i tak sie zastanawiam czy ja tez to przechodziłam i jakoś nie pamiętam. Napewno nic mnie nie bolalo jesli chodzi o sam poród ale przez cały 9 miesiąc tak mnie napierdzielal kręgosłup i cale plecy za musialam smarowac Naproxenem. Madzia Słonce życzymy szybkiego rozwiązania i bezbolesnego oczywiscie:):)

Dzieki dziewczyny.Wiecie co???boje sie porodu!!!!zaczynam PANIKOWAC!!!!ja babka z silna osobowoscia ktora codziennie w pracy naraza swoje zdrowie fizyczne i psychiczne czasem noze dzieciakom z rak wyrywa boi sie porodu...:(Poki co nie mam jako takich skurczy cos mnie tam podbrzusze znow zaczyna bolec krzyz to samo ale tym razem pojade do szpitala jak mnie w pol zlamie i napewno sie do was odezwe jak bede miala jechac:)

no bo nie bolało :D:D - milo go wspominam, rodziłam jakieś 10 min. Nawet skurczy nie czułam tylko widzialam jak brzuch sie stawia. Na ktg lekarze smiali sie ze pierwszy w historii poród bezbolesny :D:D:D

mantodea nie bój się!! Pamiętaj, że już niedługo będziesz miała DZIDZIE!! Bedziesz mogła ją karmić, przytulić ahhh zazdroszcze:) i trzymam kciuki!!!

Wyobrazcie sobie ze bylam w przychodni u gina po L4 bo wczoraj sie skonczylo a pajac jak uslyszal ze mi czop wypadl i mam bole podbrzusza zamiast zwolnienia dal mi skierowanie do szpitala!Myslalam ze mnie szlak trafi!:-o Pojechalam do szpitala i okazalo sie ze moj drugi prywatny lekarz jest po nocce i jutro prywatnie przyjmuje.Wiec jutro zaplace 80 zl.za wypisanie swistka!:-o Polozna powiedziala w szpitalu ze te bole podbrzusza sa normalne.Co wy na to???

oj mantodea chyba sie faktycznie cos zaczyna :) Ja dzis mialam obciazenie glukoza, nie takie to straszne jak o tym pisza, mi z cytrynka bardzo smakowalo :D

Gość ja bym nigdy nie powiedziała
to kim z zawodu jest mantodea że naraża życie w pracy?