Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważny

Szukam dziewicy

Polecane posty

Gość Angel eyes
wy to zaraz zeby taka dziewice tylko po to by jej bólu narobic... wiadomka ze to boli... to nie znaczy ze trzeba na pierwszy raz niewiadomo jak i niewiadomo jak długo. po prostu chce dziewice. i tyle. bo ten swiat na psy schodzi.... i takich kobiet w normalnym wiemu pełnoletnim praktycznie nie ma... chyba ze stare panny pamietajace NRD

Gość Angel eyes
bo teraz to sie tak popierdoliło ze dziewica uwazana jest za gorszą... mam braci w gimnazjum i jak jest?? gimnazjalistki po przebiegu trzymają sie razem uwazają sie za lepsze a na dziewice patrzą jak na zabytki... obłed totalny!!! wiec nie dziwcie sie ze szukam dziewicy.... po te które nie są od gimnazjum to maja nasrane postępem cywilizacyjnym... to jest dopiero żałosne

Hmm jeśli szukasz Wartościowej Kobiety, która przy okazji jest dziewicą, to warto żebyś zareklamował sam siebie (jeśli piszesz na babskim forum to zdecydowanie po3ebujesz reklamy) :)

Co da ci dziewica, czego nie da ci nie-dziewica? Oprócz wspomnianego SimLocka? Gdyby się zagłębić w statystyki, to pewnie by sie okazało, że prawie każda dziewica po staniu się nie-dziewicą ma w życiu kolejnego partnera. Niewielki procent wychodzi za mąż za swojego pierwszego faceta. Wniosek - szukaj dziewicy, jeśli chcesz byc pierwszy. Nie szukaj, jeśli chcesz byc ostatni:)

Gość Angel eyes
fakt faktem. dziewica to kobieta ktora znacznie dłuzej sie zdobywa i stosujac całkiem inne metody.( tylko prosze mi tu nie pisac ze ja to jakies statystyki robie i mam zeszycik ze z tą to tak a z tą to tak)... dziewica szuka partnera... nie dziewica szuka samca.... i to jest jasne... z tad wole dziewice... bo patrzy innymi wartosciami

Gość Angel eyes
nie ze dziewica nie chce sie kochac bo wiadomka ze chce... tylko ze dziwica ma marzenia co do pierwszego razu.... a nie dziewica mysli tylko kiedy bedzie nastepny raz....

Gość Angel eyes
www.dzteam.prv.pl/PICT3382.JPG to jedyna moja reklama... bądz anty reklama... :):) ja sie sam nie oceniam

o, właśnie:) Ostatnie zdanie to szczera prawda. I to sformułowana przez ciebie.:) Oznacza, że jak już twoja upragniona dziewica przestanie być dziewicą, zacznie się rozgladać za nastepnym razem. I to statystycznie najprawdopodobniej nie z tobą.

Gość Angel eyes
ale statystycznie kobieta zawsze wróciłaby do pierwszego;) i meża tez zdradzi z pierwszym... kwestia namówienia:)

Gość majself
a ja mam dziewczyne z ktora jestem juz ponad rok z kilkoma dniami... ona od samego poczatku twierdzila, ze dostane ja caly az po slubie.. teraz od czasu do czasu to powtorzy..a gdy jestesmy juz naprawde tak sami bardzo blisko to wiem, ze ona mi sie odda..ale gdzies tam mowi, ze ona i tak sie domysla, ze zrobimy to 'zaraz' a nie czekajac gdzies tam chet do wesela czy cos..

No proszę Cię... Ile Ty masz lat? 15? Bo mam wrażenie, że myślisz na takim poziomie.

Gość Angel eyes
ja mam 22. wy kobiety tak macie teraz bedizecie bronic sie nawzajem. i kazda nie dziewica bedzie bronic nie dziewicy ze taka jest lepsza. i ze jak dziewica straci cnote z pierwszym to pójdize do nastepnego... zeby dziewice z góry sprowadzic do swojego niskiego poziomu... gdize juz nie ma wartosci tylko porządanie

Gość Angel eyes
szczerze mówiac seks bez zoobowiazan jest zdecydowanie lepszy... tylko ze głupi system wartosci sprawia ze ide z tradycja i chce rodzine ząłozyc

Gość Angel eyes
ale nieteraz... nie chce marnowac młodosci.... i spedzic jej w pieluchach lub przy narzekającej na wszystko przy kazdym okresie zone po 30 to juz zniose... nie dziwie sie ze faceci lubią ryby... tam przynajmniej jest spokój

Dobrze że mój mąż nie miał tak na*** pod sufitem choc był prawikiem. Jeśli jedyna wartość wg Ciebie to dziewictwo, to wróżę Ci starokawalerstwo ew udupienie biednej dziewczyny z ruchu Światlo-Zycie. Ogólnie współczuje frustracji.

No i pojęcie o związku "spędzanie młodości w pieluchach i przy narzekającej na wszystko przy kazdym okresie zone"... zrób przslugę światu i zostan gejem albo starym kawalerem.

Gość Angel eyes
spoko:) aczkolwiek nie mam kłopotu z kobietami... najmniejszego. i nie musze łapac pierwszel lepszej bo wyłapuje te które chce... i uwierz mi im bardziej mnie znienawidzisz tym łatwiej byłoby mi zakrecic tobie w głowie... i to tez jest potwierdzone:) kwestia odpowiedniej ekwilybrystyki słowa;)

Oj chłopcze... Gdzie Ty dziewicę znajdziesz kolo 30-tki? To będzie zakrawać na pedofilię :) Jeśli o mnie chodzi, to ziemniaków na targu bym od Ciebie nie kupila.

Gość Angel eyes
moze troche przesadziłem. ale uwazam ze wiek do 28 to wiek w którym sie powinno w pełni korzystac z życia. wiadomo w małzenstwie tez mozna. tylko w małzenstwie dochodzi wiele obowiazków. i to ze ja mam 22 lata. zarabiam ile zarabiam buduje juz dom wykanczam i szykuje sie pod późniejsze małzenstwo to robie to po to by nie konczyc jak zdecydowana wiekszosc... która zastanawia sie gdize bedzie mieszkac... ja najpierw chce miec gdize mieszkac dopiero wtedy bede pewien ze zakładając rodzine moge zagwarantowac jej wszystko.

Gość Angel eyes
w zyciu nie sprzedałem ziemniaków:):) ale podobno jak sie ma swoje i są urodzaje to mozna niezły biznes na tym zrobic:)

Gość annie__
A ja stracilam dziewictwo uprawiajac sport i co jestem kims gorszym?

Gość jezu dziecko ale tu
nie chodzi o błone tylko o symbol ;/ niektore kobiety w ogole nie maja błony, a niektore sobie ja rekonstruuja...ale dziewica takiej chyba nie nazwiesz...

Gość niedziewica.....
mam 21 lat i jestem z facetem 3 lata, z nim stracilam dziewictwo, z nim mam zamiar za rok sie pobrac i jest super, kiedy dowiedzial sie, ze jeszcze nikogo przed nim nie mialam ucieszyl sie, ale uwiez mi, ze gdyby on jaka moja glowna wartosc traktowac posiadanie blony dziewiczej napewno z nim bym nie byla! przeciez to nienormalne, jak mozna cos tak uogolniac!? ze dziewica fajna, a niedziewica to juz dziwka? skad takie podejscie, ze niedziewica mysli tylko o kolejnym razie? nie pomyslales ze kazda niedziewica byla kiedys dziewica i jakis fatec byl tym jej pierwszym, a mimo to ma juz innego/innych? wg twojej "teorii" jak juz znbajdziesz dziewice to ona i tak pojdzie do innego bo juz zacznie myslec o kolejnym? a to, ze chwalisz sie budowa domu to juz w ogole zalosne, bo jezeli to jedyne co mozesz zaoferowac kobiecie to wspolczuje...

Gość Angel eyes
dziewictwo powinno byc tracone po slubie. i ja jestem za tym. bo pusto sie robi na tym swiecie w głowach młodych

Gość oczywiście Angel
inaczej burdele by splajtowały, debilu do n-tej potęgi

A nie pomyliłeś się z forum? Każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy. A najwygodniej będzie ci je wyrażać tu: http://forum.oaza.pl/viewtopic.php?t=3711&highlight=dziewictwo&sid=5760f84f2bbd6bd2c2480c2e43ddc121 Wszyscy mają podobne. Pełna zgodność. Po co się sprzeczać? Miłość i jednomyślność. Buzi w czółko na drogę, zbłąkany wędrowcze.

Gość co za koszmar
zbzikowane towarzystwo na tej oazie