Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia12389

Czy mogę być w ciązy??

Polecane posty

Ej słuchajcie... Od wczoraj źle się czuję : bolą mnie kości biodrowe, kuje mnie w lewej piersi i temperatura wynosi albo równiutko 37'C, albo 36,9'C... czy to może oznaczać, że jednak zaszłam w ciążę :/ ? :(

Gość xz

No i test wyszedł negatywny !!! :D jezu myślałam że kopnę w kalendarz ze szczęścia :D hi hi hi ale w sumie nie będę cieszyć się na zapas... jeśli okres mi się spóźni to zrobię test ponownie, żeby upewnić się everything\'s fine:) A tak poza tym to dzisiaj przeżyłam kolejne szalone chwile z moim chłopakiem. Y hm te miłosne uniesienia rozkoszy xD

No ale test po 10 dniach wcale nie musi być wiarygodny... Powtórz na pewno jak nie dostaniesz miesiączki :)

Wiem wiem Klaudynkooo :)) Dlatego na pewno go powtórzę, ale temperatura mi spada :) czyli zbliża się okres :D hi hi hi :D

Gość pink.a89
za 5 dni powiennam dostać okres. B.regularnie miesiączkuje (co 29 dni) a co ważne na 2 tygodnie przed okresem odczuwam dotkliwy ból piersi (i tak jest zawsze). Jenak w tym miesiącu jest zupełnie inaczej. Pośrodku cyklu zaówżyłam jakiś dziwny brązowawy śluz - mało go, wię się nieprzejęłam ale uważnie obserwowałam, na drugidzień też tam był. I tak trwało przez dwa dni ( nie był taki jak okres - tylko odrobina) Dziś nieodczówam żadnego bólu piersi (mimo tego że powinny mnie już poboloweać ok.tygodnia), boje się czy to może być ciąża. Nigdy wcześniej mi się tak nie przydażyło. Oczywiście współzyłam w dniach najbardziej płodny (stosunek przerywany). Prosze o porade? czy to ciąża???

xzakochanax A jaką już masz temp ? Bo ja już jestem w 42 cyklu i okresu ani widu ani słychu.. Robiłam dwa testy i cholera widać na nich drugą kreseczkę do światła.. A nigdy czegoś takiego nie było :o Muszę powtórzyć za 2 tygodnie.. A jaka temp jest zazwyczaj przed okresem? :)

Gość Ada83
jak mierzysz codziennie rano temperaturę to temperatura powinna spaść tak ze 2 dni przed okresem. Zazwyczaj jest tak w każdym normalnym cyklu, chyba że jesteś chora albo wystąpi jakieś inne zakłócenie temperatury.

Gość Asia002.fotka.pl
To pewne ze jestes w ciazy! juz 3 osoby moje kolezanki zaszly w ciaze w ten sam sopsob jak ty :( Wspolczucia

kurcze zapomniałam dzisiaj zmierzyć temp. Wczoraj rano miałam 37,8 temp. spadła już mi o 1\'C :) i zapewne dzisiaj miałam też 37,8 albo nawet niższą. Ale okres powinien pojawić się za tydzień góra półtora więc idzie mi czekać. Na pewno mi się spóźni bo miałam tyle stresu zanim zrobiłam test, że hoho. No i po drodze byłam chora:)

Ja w 5 tygodniu ciąży miałam 37,2 \'C Teraz waha mi się czasem 37,0 \'C a czasem nawet 37,3 \'C Najlepsze są jednak chyba te termometry do dwóch miejsc po przecinku..

niagara na kafe Jest jeszcze coś takiego jak test na owulację. Takiego na pewno jeszcze nie robiłaś. kup sobie 10 i rób od 9 dnia cyklu do póki nie wyjdzie pozytywny. Może ten ci w końcu pozytywny wyjdzie.

Gość do przypadkowy przechodzień
nie wyjdzie. Ponoć owulacja jest wywoływana przez mózg a do tego trzeba go mieć.

Poczytaj w książce do biologii co to jest okres i jak się to ma do ciąży. Gdyby kobiety miały okres w ciąży to to dziecko musiałoby być supermenem żeby przeżyć ten okres. A ty chyba supermena raczej nie urodzisz.

no i co mam wnioskować z komunikatu "wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum" pewnie jakaś panna założyła 224 temat na forum że miała okres w urojonej ciąży i usunęli ją bo był a tak upierdliwa że zagrażała zdrowiu psychicznemu wszystkich Formowiczów

Gość pararala
NIE MOGE CZYTAĆ NIEKTORYCH DURNYCH POSTOW! DZIEWCZYNY NIE BIERZECIE SIE ZA DUPIENIE JAK NIC O TYM NIE WIECIE! niemialyście biologi w szkole??????? to jest smieszne ze nic nie wiecie o wlasnym organizmie!

sprzedam ARTHROTEC 50 francuskiej firmy Pfizer. Lek orginalnie zapakowany, 12 sztuk. Ja kupilam i nie byl mi potrzebny. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt gg 7644075. Jestem na niewidocznym, prawie zawsze.

sprzedam ARTHROTEC 50 francuskiej firmy Pfizer. Lek orginalnie zapakowany, 12 sztuk. Ja kupilam i nie byl mi potrzebny. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt gg 7644075. Jestem na niewidocznym, prawie zawsze.

Gość Bubblegirl
hej mam taką sprawę, zawsze podczas stusunku z moim facetem byliśmy zabezpieczeni. Jednak wiem ze nic nie daje w 100% pewności, więc gdy okres spóźniał mi się ponad miesiąc, byłam kłębkiem nerwów. Zrobiłam 2 testy ciążowe, oba wyszły negatywnie. teraz dostałam juz okres (miesiąc i 2 tyg spóźnienia) i chcę się przestawić na antykoncepcję hormonalną. nie wiem tylko czy mówić u ginekologa o tej ostatniej "akcji" z okresem, bo mogłaby mi nie chcec przepisać pigułek... jak myślicie, powinnam powiedzieć???

Nie, najlepiej nic mu nie mów. W ogóle powiedz, że nie jeszcze nie dostałaś nigdy okresu.... Boshhh !!!! Kobieto !! Tabletki mają Tobie sluzyc a nie ginekologowi !! Jak przez zle dobrane bedziesz miala problemy hormonalne, bedziesz wtedy plula na Bogu ducha winnego lekarza....

Gość journeyforever
malenka jezeli kochałaś bez zabezpieczenia to zawsze jest szansa. nigdy nie wiadomo kiedy dni ci sie przesuną. mozna miec regularne cykle co do godziny ale czasami zdazy sie tak ze ten jeden sie przesunie dlatego wazne jest zabezpieczanie sie.

Gość journeyforever
do tego slyszałam ze owulacja jest okolo 14 dni przed okresem wiec dokladnie prestudiuj to