Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

jarek wg prawiczka4life jestem zmora kafe i tylko on i Ty potraficie mi to powiedziec:D

wg pana platynowa karta jestem i tylko on i ty macie odawage mi to powiedziec:P widzisz Jarciu jaki Ty jestes szczery i odwazny, inni podobno sie slinia( wg 4life) nie wiem jak mam to rozumiec:-O

Jarek kurwa mac co z madagaskarem??? beetle to zuk o ile dobrze kojarze ja nie wiem o co Ci chodzi

to wyjasnij z łaski swojej nie bede sie domyslac o co Ci chodzi:-O

czarno biala pogadamy next time mam goraczke i musze sie polozyc:) 3maj sie

Heh, Tamara oznajmia ze ma goraczke i idzie spac, usmiechajac sie przy tym szeroko. Jaroslaw, oznajmia ze idzie spac i podspiewuje.. Co Wy kombinujecie ? :P

a w ogóle to co to się stało? jeszcze parę dni temu leciały wyzwiska, a dzisiaj sielanka :D

Na opiat bylo bolonese. Bo szybko. Jaroslaw!! Czy Tamarka przekazala Ci ode mnie pozdrowienia , usciski i takie tam duperele?

już wiem.... Tamarka ma gorączkę :D obiadu nie miałam, bo w pracy nie chciało mi się iść na stołówkę, a jak wróciłam do domu, to było za późno żeby gotować :O

Jak nie wiedziales?? Co nie wiedziales?? Ty mnie nie denerwuj Jaroslaw!!Zwlaszcza ze jeszcze dzis sie z nikim nie klocilam 😠

jaki leniu :O wiesz ile to roboty żeby u mnie w pracy zjeść taki obiad?? muszę zadzwonić i zamówić, potem zejść piętro niżej, ubrać się w biały fartuch (bo wchodzę na teren produkcji), przejść kaaaawał, znowu wejść jedno piętro na górę i dopiero mogę jeść :(