Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

wam już kompletnie poodbijało

Polecane posty

odróżniasz fikcję od rzeczywistości to bardzo się cieszę zapytaj swoją matkę czego szukała w swoim ojcu i czy była to chemia albo babkę

Moja mama to zupelnie inny przypadek.Watpie zeby szukala owej chemii raczej stabilnosci i bezpieczenstwa ale i tak tego nie dostala bo faceci to chuje (pszepraszam nie wszytscy ale ojciec akurat okazal sie skurwysynem)

Wygralem ----> napisalam obrazowo, jakich facetow wg mnie warto brac pod uwage jako PARTNEROW. Ale masz rację, że pewnie zazwyczaj jest na odwrót. Nie wiem, raz kochałam tylko. Ale naprawde kolejnosc nie ma znaczenia chyba? Badasz dwie strony, jak jakaś nie gra to... moim zdaniem nie ma sie co męczyć:) Choć większa szansa, że dojrzala kobieta pokocha mężczyznę za jego dobroć i mądrość... niż za jego czarne wloski,błysk w oku i fakt, że moze na imprezie przywalic innemu, a z czasem także i jej:) A do tego operuje wyświechtanymi tekstami,które na kilometr czuć sztucznością. Ja wolę juz tych racjonalnych, okej nie stąpam po płatkach róż rano, ale mam za to szanse na silną osobowośc przy sobie, a nie rozhisteryzowanego, romantycznego chłopczyka. Sama jestem troche rozhisteryzowana trochę, wystarczy, tak? :D

Gość kot i pies
Ależ ty pierdolisz, koło. Matka i babka pewnie nie szukały "chemii", tylko były zakochane. Czyli jeden grzyb, tylko inaczej sie to nazywało. Jakby było tak, jak ty bys chciał, to by sie nie trzeba było spotykac, wystarczyłoby wysłać pani referencje pana potwierdzone przez parę osób - że porządny, że nie kłamie, że uczciwy - i para gotowa. Jak nie ma pokrewieństwa dusz, to nie ma i koniec. Tak było, tak jest i tak będzie

ano wlasnie co ma pienik do wiatraka?ile kobiet tyle wymagan :).JA nie szukam idealu bo taki nie istnieje.A ze chce zeby facet byl czuly,opiekunczy,zaradny(i nie chodzi mi o kase bynajmniej) byl wyzszy ode mnie (przesadzilam bo to akurat niekoniecznie) ,mial tzw kuwiki w oczach hehe no i co najwazniesze 2 pary rak i nog ,czy to jest duzo? jesli tak to ja wymiekam i zostane stara panna przynajmniej nikt mnie nie bedzie bic za to ze zupa byla za slona ,nie bedzie mi marudzil nad uchem ze za malo sexu ale jesce inaczej:ze za duzo wymagam :) ?Jednym slowem swiety spokoj :)

piąte koło>>> coraz częściej dochodzę do wniosku, że owszem wiele babek jest zapatrzonych we wzorzec idealnego faceta z tv lub książeczek ale prawda jest taka, że w większości one nie szukają księcią tylko kasy i dobrego seksu nieważne, co ten gość będzie sobą reprezentował tak teraz wszystko wygląda bez kasy jesteś nikim, bez seksu nie ma związku

i nie jęcze ze nie mam faceta bo wcale zle mi nie jest :) Slonko to Ty ciagle narzekasz i narzekasz wiec nie wmawiaj Nam ze jesteśmy marudami :)

Gość ggggggggggggyyy
jestes dziwny:(

Gość zaaaąąaakręcona
piąte koło wal śmiało co ci leży na wątrobie

niezatrzymywala?ej no ..chyba Ty sie naogladales romansidel a nie my.Myslalaes ze sie rzuci Ci sie do stop i zacznie blagac zebys nieodchodzil?zacznie lamentowac i wyc z zalu?no to chlopie sie przeliczyles ,wiesz co to jest honor?jesli tak to masz odpowiedz dlaczego tego nie zrobila :)