Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

wam już kompletnie poodbijało

Polecane posty

Gość łojejej
Darcy spoko, a widziałyście heathcliffa z Wichrowych wzgórz? to dopiero facet :D

Piate ----> glupi!!! :P Ja mowie tylko to coś, co sprawia, że żaden inny dla Ciebie nie istnieje... I nie jest to rozsądek, czułośc, ani uczciwośc, niestety:-o A skąd posty "zdradzil mnie po 8 latach SZCZESLIWEGO zycia"? "jestem w szoku?" to przez to coś wlasnie;D Ale mamy wszyscy rozum, serce i popęd seksualny nawet:D wybierajmy z sercem i glowa i będzie okej:) Tylko, że kobiety nie maja z czego wybierac,to juz inna sprawa. Ja osobiscie wole zainwestowac w psa. A co?? Puchaty przynajmniej jest:D

Gość do piąte...przez dziesiąte
chłopie, a ile ty masz lat, że chcesz wychowywać tę pannę? chce to niech go zostawi, i niech szuka dalej. co ci do tego?

widziałem napieprzyli wam w te banki głupot a wy w to uwierzyłyście na niski - rozwód znajdziesz wyższego problemy w łóżku - rozwód mało to zapylaczy po ulicach łazi nie mogę go zrozumieć - rozwód znajdzie się taki co go zrozumiesz dobry ale kolega jest przystojniejszy - rozwód chemia jest najważniejsza i nakręcacie się tymi bzdurami ciągle

nie ważne ile mam lat swoje mam i swoje przeżyłem i wiem jest moją przyjaciółką i nie będę stał z boku jak próbuje zrobić głupotę a to że faceci mają jedną wadę słabość do kobiet to żadna nowość jak się trafi porządny i nie daj Boże przystojny to prędzej czy później i tak jakaś się znajdzie co mu da dupska ciekawe tylko czemu !

Wygralem -----> nie potwierdza! Absolutnie! Ja nie mówie o napakowanym brunecie, ani o romantycznym blondynie z tekstem typu "czyz chmura ta nie jest cieniem Twej urody?". Nie. Ja mowie o uczciwych facetach, ktorzy wiedza co to jest ...UWAGA...kręgoslup moralny. :) którzy mają...UWAGA...charakter...nie charakterek (TAK, jest róznica). Którzy są dojrzali, odpowiedzialni, godni poświęcenia, uwagi, czasu....jak takich spotkam, zaczne sie zastanawiac czy jest chemia. Z resztą nawet mi sie pieprzyc nie chce:)

no pewnie że nie ma z czego wybierać bo nie każdy wygląda jak brad pitt a taki wzorzec sobie obrałyście a jak już wygląda to powiedzcie szczerze ile z was poszło by z nim do łóżka mimo tego że był by żonaty ??

piąte koło - do kogo ty tak naprawdę piszesz? cały czas -łyście, -łyście, -łyście. znasz wszystkie kobiety? NIE. więc raczej rozmawiaj z przyjaciółką, a nie skarż się tutaj na "złe i niedobre" kobiety :O 🌼 dla ciebie, wyluzuj ;)

Piąte ---> glupi jestes czy udajesz? Nie chce mi się prowadzić z Tobą dyskusji nawet. Możesz wygladac jak Brad Pitt i jego zona w jednym.:) Nawet kijem bym Cię nie tknela.:P Potraficie tylkoe pierdolic glupoty, nawet nei zwracajac uwagi na to co kobieta mowi, pisze:) Totalne DNO. I co Wam po wygladzie? Wole zycie z brzydalem niz z idiotą, ignorantem:) Nia patrz w lustro kólko, lepiej sie poczytaj.🖐️

Gość ggggggggggggyyy
to że facet jest" porządny" to akurat nie jest powód żeby z nim być:?o mam się rzucać na każdego faceta który jest "porządny"? chyba trzeba czegoś więcej...

właśnie dlatego tu sobie piszę bo gggggggggyy uwierzyła w te bzdury z romansideł szukaj szukaj na pewno znajdziesz

Przyjęcie. "nie charakterek (TAK, jest róznica). Którzy są dojrzali, odpowiedzialni, godni poświęcenia, uwagi, czasu....jak takich spotkam, zaczne sie zastanawiac czy jest chemia." a czy przypadkiem nie robi się zwykle odwrotnie? Ktoś się spodobał/zainteresował z jakiegoś powodu, to próbuje pociągnąć znajomość w celu bliższego poznania i jakiejś weryfikacji początlkowego zainteresowania? bo taki scenariusz, jak u samej góry, zakładał by wyłącznie zastanawianie się czy ten kolega ma chemię czy nie... a może tamten. Przecież wielu takich cech charakteru nie poznasz w 15 minut albo i 2 dni tak na moje laickie oko :O

no to sobie wyrzucaj ale nie obrazaj przy tym innych ,nie wrzucaj wszytskich do jednego worka do jasnej cholery ,piedzielisz na kobiety ze jestesmy takie czy siakie a sam jestes nielepszy ,potrafisz tylko narzekac ,rzucac obelgami i nic wiecej .Moze warto by bylo jednak otworzyc slepia i poczytac a przede wszytskim zrzumiec innych a nie tylko pieprzone JA JA JA i JA!!!!!!!!!!EGOISTA I IGNORANT

Gość ggggggggggggyyy
Tomasz,nie przesadzaj:o

piąte koło - przyznałam ci rację co do "przeciętnej" kobiety, bo też odnoszę wrazenie, że baba chciałaby tylko brać. co NIE ZNACZY, że wszystkie, bez wyjatku, naczytałyśmy sie romansideł, pragniemy brada pitta i księcia z bajki. ale żaden facet nie zauwazy takiej "nieprzeciętnej" kobiety, jeśli ma kalpki na oczach pt. "kobiety są zuuueeeee" :)

a ja nigdy nie mówiłem że jestem ideałem jestem facetem skórwielem jak inni tylko zaczyna mnie drażnić wasze jęczenie że nie mogę znaleźć miłości bo jej żadna z was nie szuka tylko jebanego wzorca z romansidła a że takich facetów nie ma to już nie moja wina i przestańcie jęczeć

Gość ggggggggggggyyy
Tomasz,ty też jęczałeś:o

Nie no skurwielem nie jestes choc Cie nie znam aczkolwiek nie wydaje mi sie :) Tak jak juz pisalam nie wrzucaj wszytskich do jedengo worka ,owszem zgadzam sie niektore szukaja idealow ale nie wszystkie :) A co do romasiel...wiesz...przynam ze czasem czytam i ogladam hehe ale nie odbila mi zeby szukac drugiego Luisa Fernanda czy tez Diega :P Odrozniam rzeczywistosc od fikicji :) Zreszta wiekszosc kobiet tez :)

nie szukałem nigdy księżniczki i z tego powodu nie jęczałem różnie w życiu bywa raz na wozie raz pod na szczęście się wyczołgałem