Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

wam już kompletnie poodbijało

Polecane posty

"jak większość kobiet ma takie podejście to mi się szukać odechciewa " jakie podejście? takie jak Ty, że się odchodzi gdy nie ma już o co walczyć? to chyba dobre ogląd sprawy? piąte koło, nie sądź tak surowo kobiet, my tez jesteśmy ludźmi:P

Gość zaaaąąaakręcona
to jest moje zdanie,ja sama wychowałam się bez ojca i bardzo mi go brakowało

lubisz jak lubi się głupiutkie zwierzątko domowe które nie może oduczyć się lania na dywan?;) ale fakt jest faktem, w związku obie strony muszą nad nim pracować nie ma sensu zwalać winy na jedną

Gość zaaaąąaakręcona
jesli ci tak bardzo na niej zależy to nie poddawaj się,może to przejściowy kryzys i wzystko da się jeszcze odkręcić

lepiej bez jednego z rodziców,niż patrzeć jak się żrą całe życie, uwierzcie gdy zostajesz sam, przynajmniej dajesz sobie szansę na spotkanie uczucia a dzieciom fundujesz dom zbudowany na miłości a nie wzajemnej wrogości i wiecznych przepychankach

nie powiedziałam że jesteś winien powiedziałam, że sam przyznałeś, że to Ty zwiałeś... jakie to ma znaczenie, kto spieprzył używając Twojego określenia sytuacji gdy coś nie gra, zawsze obie strony na to pracują i tyle, nic więcej nie próbuję powiedzieć

Gość zaaaąąaakręcona
pod warunkiem,że w tym domu nie pojawi się przyszywany tatuś,który w najlepszym razie traktuje cie jak powietrze

zaaaąąaakręcona czasami własny tak potrafi Cię traktować niewiadomo co gorsze przyszywany traktuje Cię jak powietrze... to może chociaż żonę traktuje tak jak na to zasługuje?...

Gość hipokryzja pełna gębą
Przeczytałam tylko początek :O Rozłożyłeś mnie na łopatki 😭 a potem czytasz taki temat; Wyszłam za mąż bo myślałam ze nigdy ta miłość nie przyjdzie a teraz się zakochałam :O I co???? wiesz gdzie sobie wsadź takie rady???? To że Ty nie spotkałeś swojej wielkiej miłości nie oznacza że takowej nie ma!!!!! Ludzie się wiążą z przypadkowymi osobami a potem statystyki rozwodowe rosną . Jak myślisz dlaczego tak mało jest małżeństw które po wielu latach kochają się tak ze ta miłość bije od nich na odległość???? A no właśnie tylko dlatego że komuś nie chciało się poczekać albo posłuchał takich mądrych rad jak Twoje 😭 Pierwsza i jedyna tajemnica udanego związku to spotkać i związać się z odpowiednią osobą!!!! Tyle w tym temacie