Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziorna19

JESTEM W CIĄŻY I MAM DZIWNA BARWE MOCZU.CO TO MOZE BYC???????

Polecane posty

chyba od połtora dnia tak mam.mocz zamiast byc koloru zółtego,to jest tak jakby jasnoczerwonego.czy któras z was tez miala taki kolor?i co to znaczy? a jak ktos sie przyczepi zebym sie gina spytala,to mam dopiero za pare dni wizyte,a dostac sie tam bez kolejki graniczy z cudem

idz poprostu na badanie ogolne moczu u nas kosztuje 7 zl i wynik tego samego dnia i po sprawie, pozniej idz z tym wynikiem juz do gina mozesz przy okienku zapytac sie czy wynik jest ok

Gość Wózek dla lali
Wyglada na to ,że masz krew w moczu co jest bardzo niebezpieczne.Polecem wizyte albo prywatnie albo na izbie.

ok,to jak zdolam dzisiaj,to pojde na badania. ale naprawde mnie to zastanawia,bo jak po oddaniu moczu wycieram sie papierem,to nie widac tam zadnej krwi. a i mam bardzo duze upławy,ale to mysle ze jest od nadzerki,bo mialam przed ciaza.tylko ze przed ciaza tak ze mnie nie lecialo jak teraz.

Gość ciężarna internautka
a nie jadłaś przypadkiem buraczków?:)

Koniecznie zrób badanie ogólne moczu - tylko dobrze się podmyj przed pobraniem moczu, bo jeśli masz spore upławy to mogą zanieczyścić mocz i wynik będzie przekłamany. Wygląda na to,ze masz krwiomocz (chyba,ze jadłaś buraczki:)) i nie można sprawy bagatelizować, jeśli w moczu wyjdzie podwyższona ilość erytrocytów koniecznie idz do lekarza i na USG nerek, bo możesz mieć kamicę, albo jakiś stan zapalny dróg moczowych. A nie masz innych objawów np. temperatury podwyższonej, bóli w okolicy nerek, nudności, częstszego oddawania moczu? Nie byłas ostatnio chora np. na zapalenie gardła? Daj znać jak będziesz coś wiedzieć, pozdrawiam

Gość co to znavzy
wysikałaś swoje bobo :(