Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka__27

pierwszy tydzień

Polecane posty

Gość majka__27

czy tydzień po zapłodnieniu można odczuć już jakieś objawy ewentualnej ciąży?;)ja odczuwam senność i kręci mi sie w głowie czasem;) z drugiej strony zastanawiam się czy te objawy nie wynikają tylko z mojej psychiki - bo chciałbym,żeby to była ciąża......

Gość lena1234
Witaj Maju, mówi się, że za wcześnie, jednak ja tak około tygodnia po zapłodnieniu miałam bóle sutków ale takie jak nigdy, potem zaczął boleć mnie dół brzucha, tak jak na miesiączkę, nie wytrzymałam i zrobiłam test i jestem w ciąży!! Oprócz tego jestem ospała i taka misiowata;) Życzę Ci żeby spełniło się Twoje marzenie:) pzdr.

Gość majka__27
dziękuje!planowo pod koniec przyszłego tygodnia powinnam dostać miesiączkę-zobaczymy co będzie......wtedy też zrobię test, bo teraz to chyba za wcześnie....

Gość lena1234
wstrzymaj się jeszcze troszkę, co prawda ja zrobiłam test trzy dni przed @ bo już nie mogłam żyć w tej niepewności:) i pojawiły się dwie kreseczki na teście:)

Gość majka__27
gratuluję;);)a długo się staraliście?

Gość lena1234
za pierwszym razem się udało:) jeszcze to do mnie nie do końca dotarło!! Ale jestem baaaardzo szczęśliwa:) Kto wie, może Wam także się udało:)

Gość majka__27
To super;)my też dopiero zaczynamy:)muszę się nauczyć cierpliwości.....

Gość lena1234
oj, w takim przypadku to ciężko o cierpliwość;) zwłaszcza jak się bardzo pragnie dzidzi:)

Gość majka__27
noooo;)zwłaszcza że już trochę czekam-ponieważ brałam tabletki przez 7 miesięcy i po odstawieniu musiałam odczekać trochę czasu)

Gość lena1234
to masz podobna sytuacje do mnie, ale ja brałam tabletki kilka ładnych lat, odstawiłam i pół roku dałam sobie czasu. Po pół roku cud:)

Gość majka__27
To superowo:) i zgodnie z planem;)mam nadzieje u nas będzie podobnie;)

Gość lena1234
też się ciesze, że udało się:) Tobie także życzę tego z całego serca, trzymaj się cieplutko, pa