Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam...

kota

Polecane posty

\"forever blue Luelle - na brytka na za szczupły pyszczek. Brytki mają ;pucki\' na policzkach\" Hehe Forever - racja :-) Ale ja otworzyłam tylko pierwszą fotę gdzie delikwent zasłonił potencjalne pućki, więc nie liczy się :-P

Hmm, nie wiem czy orientujesz się troszkę w sprawach rodowodów, ale nie istnieje coś takiego jak kot rasowy bez rodowodu... A matka była w ogole ruska?

tak, widziałam i matkę i ojca. rozumiem, że nie wolno mi mówić, że ruski :P doskonale się orientuję w sprawach rodowodowych, jednak nie uważam bym miała mojego kota nazywać dachowcem :)

meaaa - nie, nie chodzi o to czy jest rzeczywiście rasowy, czy nie. Jest pśliczny i kochany, a to się liczy najbardziej. Ja bym nawet go caryca Katarzyną nazywała :P :D Ale chodzi o sam fakt, istnienia takiej 'pseudohodowli', ktora sprzedaje koty 'rasowe' i zarabia na tym, że robi ludzi w babmuko :O

a ja miałam do wczoraj 3 kotki ... zostały 2, bo jedna mi wczoraj zdechła ... po prostu strata ulubieńca po 11 latach jest ciężka ... :/ była śliczną bialutką kotką dachowcem ... najgorzej miauczała jej matka - kotka, która to widziała ...

nikt mnie nie zrobił w bambuko :) miałam cocker spaniela rodowodowego po championie i doskonale orientowałam się jakie warunki musi spełniać zwierzak by był w pełni rasowy właścicielka kotki i kocura otwarcie od początku mówiła, że kotka nie jest rodowodowa a więc i nie może mi zagwarantować, że kupuję kota rasy rosyjski niebieski. wszystko było więc postawione jasno i zero kombinacji. zdecydowałam się na niego, bo kocham te koty a wydanie 1500 zł za futrzaka dla mnie mija się z celem i wole mojego kulasa bez rodowodu z niepewną przeszłością :)

Gość perlowa perla
ojej biedna kicia :( ja mam dachowca, ale niezly diabelek z niego jest:D

No to tyle dobrze, że hodowca powiedział otwarcie :) Skoro się orientujesz w temacie to wiesz jak jest... :O A kiciutka masz ślicznego :D

Gość moja kiciunia
wskakuje w nocy na balkon i stuka lapka,tak ze zawsze mnie obudzi,odrazu z wielkim rozmachem wskakuje na moje lozko(od mojej strony),potem myje sie przez 15min.mruczac przy tym niemilosiernie,tak jest co noc

No ja nie mogę pochwalić się rasowcem ,ale i nie chcę bo mam inne priorytety.Wole wziąć bidoczka ze schroniska ,a te 1500 zl za które mogłabym kupić rasowca wydać na karme dla całej zgrai brudasów ,które musze dokarmiać :P Ale marzy mi się kot bengalski

Sliczna :D Zdjęcie 'Tadeuszka' - siwetna poza ;) A bengale świetna rasa :) Mi się tylko ras marzy, ze w 5000 bym się nie zmieściła :P

'Ten jeden chyba się opluł, bo ma coś na brodzie, haha' Hehe też się go zawsze pytam, gdzie to pysio pchał, że sie tak ubrudził :-D Wszystkie kotuchy cudne!!!!!

Gość anabelka24
A trzymacie swoje koty na stałe w mieszkaniu czy wypuszczacie na dwor też????

Ja wypuszczam.W tej chwili kiedy jest ciepło to właściwie Tadeusza w ogóle nie bywa w domu.

Gość anabelka24
no bo tak sobie myślałam zeby przygarnąć kota ale mieszkam w bloku i to w mieście wiec boje sie ze jakby wyszedł to by cały nie wrócił... no i nie wiem czyjakbym go nie wypuszczałą wcale to czy byłby zadowolony, wątpie..

Anabelka ja mieszkam w bloku - moje footra wychodzą tylko na balkon - zabezpieczony i osiatkowany, żeby nic im sie nie stało. Zupełnie na dwór nigdy nie wychodzą i raczej nie są nieszczęśliwe z tego powodu. Jak weźmiesz kota, który do tej pory nie był wychodzący to nie musisz go wypuszczać - wręcz odradzam. Wiadomo jakie niebezpieczeństwa mogą \"czaić\" się na dworze... Forever - dzięki :-D

Mój Kubeł cały czas jest w domu, niewychodzący nieraz tylko przejdzie sie na smyczy ale czy jest z tego zadowolony to watpie, mu nie przeszkadza to ze siedzi ciagle w domu tak sie przyzwyczil i tak mu dobrze!!!Pozatym jest kastratem to sam i tak nie mógł by wychodzić:)🖐️

Dlaczego skoro jest kastratem to nie mógłby sam wychodzić?

Gość bo jeśli był wykastrowany
wcześnie to nie ma instynktów i mogą inne koty mu zrobić krzywdę