Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce dziewczynkeee

Chciałabym mieć dziecko ale tylko dziewczynkę

Polecane posty

Gość dwae3e
7 chce dziewczynkeee ja po prostu bym nie wiedziała jak np. się z nim bawić. bo z dziewczynką to wiadomo, lalki, malowanie itp. a z chłopcem... nie interesuje mnie piłka nożna i samochody, co innego mężczyzna, to z takim chłopcem z radością się będzie bawił a co nie masz męża???czy jak, w ogole jestes egoistką , jak masz męza, kazyd facet chce miec syna!a jak sie dziecko kocha, to sie nawet z nim piłke pokopie, nawet jak sie nie umie w nia grac!

a co by było żebyś urodziła córkę a ona interesowałaby sie samochodami grała w piłkę, biła sie z chłopakami?

z takim podejsciem to ja wogole nie polecam zachodzic w ciaze, nawet jesli bylaby to gwarantowana dziewczynka.... żenada....

Gość chce dziewczynkeee
nie no wiadomo, że jakbym urodziła chłopca, to do domu dziecka bym nie oddała. ale to tak samo wyobraźcie sobie, że ktoś z was kocha psy, a kotów nie lubi, a np. na urodziny dostaje kota :o wiadomo, że go nie wyrzuci z domu, no ale...

oj i nad wyobraźnią popracuj skoro nie umiesz bawić się z chłopcem. żałosne

Gość dwae3e
a jak bedziesz miała syna, zrobisz z niegi"geja" hahaha

Gość dwae3e
starsznie ograniczona babka z ciebie!

Gość jaskia34r
a ja powiem, tak ja bym wolała miec chłopca, własnie, bo lubie mezczyzn, to normalne:)bo jestem kobieta i ciagnie mnie do płci przeciwnej.. a moj mąz chciałbym miec corke:) a ja nie rozumiem Twojego podejscia, ze tylko dziewczynka, ja nie chce tylko chłopca, chce i chłopca i dziewczynke;)bo obie płcie maja wiele do zaoferowania, poz atym nie jest powiedzianie, ze urodzisz dziewczynke, ktora bedzie miała zamiłowawnia typowo kobiece;)hehe

Gość jaskia34r
ale jak mozesz, porównywac psy i koty? do dzieci?płci żenskiej i męskiej,weź sie puknij w łeb kobito!

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
jak mozna dziecko w ogole porownac do psa lub kota żałosne!!!!!!!!!!!

Gość chce dziewczynkeee
nic na to nie poradzę, że nie lubię chłopców :o zresztą nawet teraz, jak mam zaopiekować się dzieckiem np. kuzynki, to jeśli jest to córeczka, to świetnie sobie radzę, i ogólnie małe dziewczynki mnie uwielbiają i moje towarzystwo i płaczą, jak muszę je oddać, a z chłopcami nigdy nie potrafię złapać kontaktu, zawsze nie wiem , w co się z nimi bawić, jak ich zainteresować czymkolwiek, chłopcy ogólnie mają inną mentalność, inny charakter, ja nie potrafię się z nimi dogadać, więc sądzę, że z własnym potencjalnym synem miałabym kiepski kontakt

Gość ja tez chciałabym mieć córeczk
ę nie wyobrażam sobie przewijać jakiegoś pisiora :o to ochydne

Gość stawiam na córke
dobre :)

Gość i ta dziewczynke zrobi ci
Jezeli to nie prowokacja - a podejrzewam, ze tak :D to dziewucha ze swojego zycia chce przedluzenie dziecinstwa zrobic. Bawic sie lalkami, wiazac kucyki itp. To albo dzieciak albo prowokacja! Nie wierze, ze moze istniec tak durna dorosla kobieta!!!!

Gość dziś będę wiedzieć ...
mam dzis USG i prawdopodobnie dowiemy sie z mężem czy urodzi nam się chłopiec czy dziewczynka. Ja mam cichą nadzieję że będzie to chłopiec. Ale jeśli okaze się że to dziewczynka też będę się cieszyć. Dlaczego wolę chłopca? Bo mają łatwiej w życiu niż kobiety. Sama doświadczyłam różnic jakie spotykają chłopców i dzieczynki - mam trzech braci. Inaczej nas traktowano i nie chodzi tylko o rodziców ale o nasze późniejsze, dorosłe doświadczenia. Nie chcę aby moja córkę spotykały takie przygody niemiłe jak mnie. Mężczyźni mają zdecydowanie łatwiej w życiu a ja chcę dla swojego dziecka jak najlepiej. Poza tym mam chrześniaka i jest wspaniałym chłopakiem - wspaniale spędzamy razem czas.

Gość chce dziewczynkeee
to fakt - tęsknię za dzieciństwem. i chciałabym po prostu nawet później, kiedy ta dziewczynka dorośnie i stanie się dziewczyną, mieć w domu młodą kobietkę, która będzie do mnie podobna

Gość jaskia34r
a ja znam kilka takich durnych dorosłych kobiet!:)

Gość chce dziewczynkeee
o czym? o muzyce, literaturze, filmie, codziennych sprawach, o znajomych, o planach na przyszłość, o różnych ciekawostkach ze świata, a czasami dobrze jest po prostu pomilczeć i popatrzeć w gwiazdy :)

Gość i ta dziewczynke zrobi ci
A skad wiesz, ze bedzie podobna do ciebie? :D A jak nie, to co - wywalisz ja z domu? Ale cyrk! Nie wierze ze jestes dorosla i zastanawiasz sie nad posiadaniem dziecka!

Gość samanta2456ppp
boże ale wy jesteście tępi !! i co w tym takiego że kobieta marzy o córce ?? dla mnie to normalna rzecz sama tego chce Często jest tak że córka dogaduje się z mama a syn z tatą To cudowne wychowywac małą dziewczynkę pdoobną do siebie na kobietke :) ślicznie ją ubierać bawić się z nią :) wiadomo jak się chłopak urodzi to nie będzie koniec świata ale wtedy dalej się będe o dziewczynke starać chyba że się uda za pierwszym razem to tylko dziewczynke chce i the end :) a widzę u znajomych i mam porównanie że dziewczynki się lepiej wychowuje mniej problemów itp :)

Gość jaskia34r
do chce dziewczynke, znam taka mamusie jak Ty ma 50 lat jej corka 20 i są jak sobowtóry, tamta robi wszystko pod mamusie, mamusi nawet rzadzi jej jaka ma miec fryzure,faceta wszystko..bezsensu chore to jakies niedojrzale

Gość jaskia34r
" o czym? o muzyce, literaturze, filmie, codziennych sprawach, o znajomych, o planach na przyszłość, o różnych ciekawostkach ze świata, a czasami dobrze jest po prostu pomilczeć i popatrzeć w gwiazdy " no to o tym samym bedziesz mogła gadac z synem! a z corka, niesttey tylko o facetach

Gość chce dziewczynkeee
ale ona nie musi być moją kopią. chociaż przyznam że wolałabym, aby była kobieca i wrażliwa. ale nawet jeśli byłaby chłopczycą, to bym ją chciała. Po prostu więż matki z córką jest niesamowita

Gość karolksa
samanta2456ppp my jestesmy tępi?a moze spojrz na siebie!Czemu sie niby dziewczynki lepiej wychowuje?masz na to dowody wyniki badan..sa rozne kobiety i rozne guste ja chce miec chlopca i go wychowywac i sie z nim bawic...mimo, ze jestem kobietą.. luzie są rozni i chyba dobrze

Gość chce dziewczynkeee
muszę przyznać, że trochę mnie przekonujecie. ja się najbardziej boję tego, że nie będę umiała porozumieć się z takim chłopcem, a wiadomo, że ze swoim dzieckiem chciałabym mieć silną, głęboką więź