Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewuska78

Specjal 4 Proctor . BDSM - pieski , suczki , Dominy i Masterzy

Polecane posty

Proszę bardzo Proctorze . Idąc za Twoim pomysłem zakładam tu dla Ciebie temacik w którym powinieneś czuć się jak ryba w wodzie . Na dobry poczatek pozwolę sobie wkleić tu Twój post z innego topicu - tam nie na miejscu - tu będzie inspiracją dla wielbicieli takich zabaw . \"Co do mojego ślicznego dupska - na pewno zmieniła byś zdanie gdybyś dowiedziała się jak wielką radość i przyjemność byś mi tym sprawiła... No co...? każdy ma jakieś zboczenia, a to nikomu nie szkodzi, tylko aaa12 czasem ręka boli, więc używa pasa... Ale jesli bardzo chcesz to ja zapraszam \" Od razu odpowiem : Dziękuję , nie skorzystam . Ale jestem przekonana ze chętna pani szybko się znajdzie . Powodzenia . :)

I jak tu ufać kobietom. A ja już wierzyłem, że wszystko jest możliwe, że spotka mnie zasłużona kara z Twojej strony. Też pozwolę sobie wkleić fragment twojego posta do mnie: \"...Chociaż nie ukrywam ze z wielka przyjemnością sprałabym Ci dupsko...\" Cały czas liczę iż może zmieniż zdanie... Dziękuję serdecznie za topic specjalnie dla mnie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 😘😘😘 😘😘😘 😘😘😘 😘😘😘

Procthor ... No dobra ... Zastanowie sie ... Ale na poczatek musiałbyś mi powiedzieć , czy kręci Ci hardcore czy raczej lajcik-vanila ? Czy chcesz podczas chłosty być w obroży i na smyczy , czy może wolałbyś być do czegoś przywiązany ? No i jakie masz wymagania w stosunku do kobiety której pozwoliłbys się upodlić ? Wiesz ... wiek , wygląd taaaakie tam szczególiki . Nie wiem czy zdzierżę ..... Ps . Miło ze z humorem i zrozumieniem podszedłeś do tematu . Rozumiem ze TAM koniec off topu i zaczynamy się bawić tym co nikomu nie robi nie potrzebnej krzywdy ?

Gość muse zabijac
a dlaczego taki temat na uczuciowym?:O

Bo to jest bardzo uczuciowa rozmowa . A poważnie to nie bardzo wiedziałam gdzie ten temat umieścić . Ale myslę że tytuł jest na tyle jasny zeby wszyscy niezainteresowani mogli się trzymać na dystans .

Gość PROWOKACJA na bank
spier.dalać na erotyczny

a ty prowokacja na bank nie drzyj sie na ewunie i na słownictwo patrz, bo dać w ryja moge dać