Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frk-09

prawdziwe kobiety wymarły

Polecane posty

szukasz dziury w całym :D wszystko w we właściwym kontekście i z właściwą, chętną osobą (w moim wypadku kobietą) nic na siłę, to jest oczywiste

Gość szaleć ile wlezie
Justyna widzisz właśnie ja jestem panem i zasnąć nie mogę :P na szczęście to nie przez fotki :P

Gość szaleć ile wlezie
oczywiście, że kiepskie... bo to tylko fotki :P

nie chce mi się logować nicka, tak że nie licz na moje podszywy :p naoglądałem się kiedyś filmów z lat 30 i 40 i mi na mózg padło kręci mnie ta estetyka i specyficznie erotyczne kobiety.. Doda jest tylko wulgarna. Kobiety ze zdjęć współczesnych także mniam, chociaż ta pierwsza bardziej w klimacie.

Gość szaleć ile wlezie
gdy mam czas po szkole i ochotę na szaleństwa, idę na fantę do kiosku pani Jadzi, gdzie na zapleczu wyrażam swą wdzięczność moim sprytnym jęzorkiem :classic_cool:

Jakoś powoli sie toczy..nie powiem ,zeby było wesoło ale zawsze do przodu.Desperada pewnie zastosowała sie do mojej rady , napiła sie wina i jej nie widac;)

Prawdziwa femme fatale po zakończeniu zdjęć łka do poduszki, bo ciśnie ją to wszystko w co jest ubrana. A potem w luźnej bluzeczce typu Doda z ulgą oddaje się przyjemniejszym zajęciom niż ciężka harówka na planie. Nie lepiej na skróty - bez tych opóźniających dodatkowych fetyszy?:)

Prawdziwych:) No własnie zapomniałysmy o sobie;) Jak sie desperada odnajdzie (czyt.dojdzie do siebie po kacu) to trzeba ją zwerbować:) Dietrich chodziła w garniturach czesto ,wiec raczej nie miało ją co krępować.

\"gdy mam czas po szkole i ochotę na szaleństwa, idę na fantę do kiosku pani Jadzi, gdzie na zapleczu wyrażam swą wdzięczność moim sprytnym jęzorkiem\" zapomniałeś jeszcze o panu woźnym :P w każdym razie zalogowany :P

dzięki Sam ;) że znów to grasz ale akurat ta pani, jest... brakuje jej takiego sex appealu jaki miała na przykład ta pani: http://www.youtube.com/watch?v=mFfuUu5xmMA jasne, że wszystko to jest kreacją i bawiąc się fotografią i modelką można uzyskać intrygujące efekty.

Na skróty..? No wiesz :O NIgdy, musi być aura i klimat. Co tu dużo gadać ma się te feysze :D

Justynaaaa wychodzi z Ciebie ta śmiesznostka, które ma wiele kobiet, niezbyt pewnych swojej pozycji w relacji z mężczyzną. Od razu podkreślają, ze nie można nimi "bawić się". To jest jasne, ze jeśli namiętność ma być realna, fotografia emanować emocjami, obie strony muszą się sobą "bawić".

"musi być aura i klimat." 100% racji. musi być. Rozumiem, że odpowiada ci klimat tworzony przez i wokól takich kobiet. Dla mnie ten klimat jest zupełnie obcy. Mam inny "ulubiony":) Owo "na skróty" odnosiło się do zewnetrzności kobiety fatalnej, cokolwiek... niewygodnej w użyciu:)

Eeeeee, tam jak się znajdzie taki, który UWIEDZIE, złapie za namiętności, to będziesz chciał się otworzyć, tak to dziła. Pewnie nam chodzi o to samo.

Szukanie, wiesz co mnie to nie przeszkadza a kobiety namiętnie się malujące wciąż przypominają by nie rozmazać im makijażu. Poza tym jakoś tak się składa, że pocałunki w usta aż tak bardzo mnie nie kręcą. Widocznie jestem przygotowany do kontaktów ze zwolienniczkami makijażu :D