Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

skazani za samotność

Polecane posty

ja się skazuje na samotnośc tak samo jak osoby które nic nie robią w kierónku znalezienia partnera tyczy się to też kobiet bo manna z nieba nie spadnie jak się będzie w chacie siedziec :)

ale znam wiele osób które nic nie robiły i mają swoje połówki.. zwyczajnie robiły to co ja.. to jest wszystko kwestia bycia w danym miejscu o danej porze :D jakies przeznaczenie czy co?

Gość Ju...
Jak to nie, Aguś? A co to za problem się związać? Co to, chętnych nie było czy co? Chętna to Ty nie byłaś.:P Wszystko zależy od punktu widzenia. Jesteś skazana na wczesne wstawanie czy możesz wstawać wcześnie?

bo akurat mi nie pasowali.. takie moje widzi misi.. ale nie sadzilam ze sie pula wyczerpie jak narazie przynajmniej. a chyba sie starzeje bo by mi sie stabilizacja uczuciowa przydała na tą chwilę.. w

Ja wolę siedzieć w chacie i nic nie robić w żadnym kierunku. Nie mam zamiaru łazić po jakis dziwnych miejscach i podrywac dziewczyny, bo i tak mi sie nie uda. Jak to ładnie ujął pewien gość, tracąc cały majątek w kasynie - lepiej wcale nie grać niż przegrywać.

to topick dla mnie jestem jak do tej pory skazany na samotnosc i raczej bez perspektyw na przyszlosc zobaczy co bedzie w przyszlosci ale marne szanse nato ze by cos bylo :(