Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryk23

Dziewczyna opowiedziała mi o swoich poprzednich 4 partnerach i uważa że sprawa

Polecane posty

a tam rozjechane porządnie wychowywane a nie tłuste szmaty tak jak tutaj, choć mam teraz na oku śliczą 18 która mnie bardzo lubi i jej to nie dotyczy

ładna kurwa jest tyle warta ile godzina sexu z dziwką , tlusta kurwa to prawdziwa porażka dla mężczyzny, towar dla złamasów:D

Gość a czym cie zranila
no ja sobie wypraszam bo po pierwsze nie jestm szmata, po drugie waze 48 kilo przy wzroscie ponad 170 cm wiec tlusta rowniez nie jestem. ale mysle ze obrazanie ludzi to njlepsza forma obrony

Gość nie jeden Cię miał
a nawet jak jeden to i tak używana

Gość a czym cie zranila
zaledwie 2

Gość a czym cie zranila
no mnie akurat mial tylko moj maz i on mial tylko mnie:) wiec do smzaty daleko mi brakuje. lubie takie podszywy

Gość a czym cie zranila
i rozumiem ze najlepszym sposobem do przekonania kogos do swojej racji jest nazwanie go szmata

Mąż również był dla mnie pierwszym ale byłam zawsze przekonana że i bez tego bylibyśmy świetnym małżeństwem. I po podobnej dyskusji spytałam się go czy to miało aż takie znaczenie. I okazało sie że jednak wogóle nie bylibyśmy małżeństwem gdybym nie była dziewicą.

Gość vinona
Czyli według autora ja będąc w 7 letnim związku, który się już rozpadł tez jestem nic nie wartą szmata?????? ;/

ja akurat teraz będę szukał dziewicy w wieku 17-19, więc rzeczywiście dla mnie nie masz żadnej wartości jako kobieta

Gość vinona
A ty dla mnie jako facet..;]. no ale cóż .. powodzenia w szukaniu "wartościowych dziewic" tylko pamiętaj że jak już stracisz prawicowo z tą ową dziewicą i ją zostawisz.. to też będziesz męsko szmata bez wartości ;]

Gość na wiosne
śliczna malolatka, idealna sprawa

Gość vinona
* męską

Gość a czym cie zranila
no ja bym szukala w jeszcze mlodszych rocznikach:) bo teraz mlodziez dosc szybko rozpoczyna zycie seksualne

Gość vinona
To zacznij szukać w przedziale 11-13 lat tam na pewno są dziewice...

Gość Ju...
Inwestycja?:o Jaka inwestycja, skoro interes padł?:D

,,Patryk23"- no co za :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a tak przy okazji jakie miales niki wczesniej ? Marcin23, Michal 22 i jeszcze pare, zakladasz ten topik co kilka-kilkanascie dni zalosna podrobo mezczyzny i jeczysz, spadaj z powrotem do sredniowiecza czy skad tam jestes :P

nigdy nie zakladałem takiego tematu ani takich nicków nie mam . Wątpie czy znajdziesz podobny temat

If you look back in history It\'s a common double standard of society The guy gets all the glory the more he can score While the girl can do the same and yet you call her a whore I don\'t understand why it\'s okay The guy can get away with it & the girl gets named (....) Here\'s something I just can\'t understand If the guy have three girls then he\'s the man He can either give us some head, sex her off If the girl do the same, then she\'s a whore (....) But you\'re just a little boy Think you\'re so cute, so coy You must talk so big To make up for smaller things So you\'re just a little boy All you\'ll do is annoy (....) To do malego chlopczyka, ktorym bez watpienia jest Autor topiku;)