Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryk23

Dziewczyna opowiedziała mi o swoich poprzednich 4 partnerach i uważa że sprawa

Polecane posty

Gość agela586
za 10 lat bedziesz szukal wsrod 30 i szukał virgin :D

Gość Piotrek1979
za 10 lat będe chodził na dziwki a chęć do stałych związkow już mi mija

Gość Piotrek1979
potrzeba posiadania żony i dzieci również w wiekiem mija

Gość ojaaaaa
faktycznie zerwij z nia, obojetnie jak bardzo ja to zaboli zrobisz jej przysluge bo nie zjebie sobie zycia z takim pustakiem jak ty

Moim zdaniem najbardziej zranisz ją mówiąc jej o swoich przemyśleniach.. zrozumie wtedy dobitnie co robiła przez ostanie 3 miesiące

Gość facetimieTomasz

Gość a moj byly opowiedzial mi o
swoich chyba 10 bylych i mial frajde podczas opowiadania... to dopiero tupet. a chcialam byc ta pierwsza....

Gość alle powaleniec
Co za debil,a ty z iloma dziewczynami spałeś co??I sie teraz jej czepiasz i powiem ci coś że ja jestem dziewica i wżyciu bym się takim facetem nie zainteresowała jak ty do czego to doprowadza,kraniec rozpaczy

Gość Kawalerrinkaa22
Mnie nie przeszkadzałoby jak facet nyłby doswiadczony ale bardzo zraziłaby mnie jakby domagał sie dziewictwa i traktował bez szacunku mnie bo miałam 1 chłopaka z którym współżyłam

Mi przeszkadza. nie chciałabym używanego śmiecia , co pchał w jakieś oślizgłe pochwy i w jamy gebowe łatwych szmat. tylko czyści faceci się liczą

a ty jesteś prawiczkiem? jesli nie to nie masz prawa wymagać dziewictwa. czemu masz kalać dziewicę swoim używanym fiutem?

fee doświadczony to to samo co używany. mi by przeszkadzało byc z używaną fujarą maczaną nie wiadomo gdzie. Tylko czyści faceci się liczą, precz z takimi co lizali inne pizdy.

Gość hahahhhhhh
a ja sama mialam 5 facetow, a teraz chce prawiczka, a nie jakiegos brudnego smiecia, z jakimis syfami

Gość patryk 23 powiem Ci tylko tyle
że byłam w takiej samej sytuacji, mój chłopak powiedział mi że miał przede mną 3 kobiety, dokładnie tydzień po tym jak przeżyłam z nim swój pierwszy raz - bolało jak cholera. Ale teraz jest moim mężem i jest wspaniale, jeśli teraz ma inne, to niech ma, ale nie chcę o tym wiedzieć, bo czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.

Gość eee nie znacie się
ale jesteś głupia kobieto... aż żal ciebie czytać, LOL

Gość zuza12345
Japonka jesteś "the best", aleś mnie rozśmieszyła :-D :-D :-D Co do autora to jesteś jakimś ćwokiem i tyle.

Gość przeciez powiedział...
że lubi oglądac ci*** przed sexem wiec nie jest prawiczkiem, a wymaga świętej;D ahahha dopre palantów nie sieja sami sie rodzą:D

Gość Karolonkaaa20

Gość ło matko.....czytajac to
doszlam do wniosku ze moj obecny partner nie dowie sie o mojej przeszlosci.To moja sprawa co robilam nim go poznalam:( a autor porazka...teraz sie zastanawiam czy moj obecny jest tak samo ograniczony..jakos przeszla mi ochota sprawdzac jak jest naprawde. wyjdzie to nam obojgu na zdrowie:D

buhahahaha pozdrowienia dla Japonki. Trafil swój na swego:) Teraz juz wiesz czym jestes dla dziewicy- używanym fiutem który maczał się gdzie popadnie. A fujjjjj

Gość Robertoooosss
dziewictwo nie ma zadnego znaczenia liczy sie to czy osoby sie sobie spodobaja i czy poczuja cos do siebie

Przyłączam się do dziewczyn. Miała kilku facetów, ale na męża chcę prawiczka. Nie potrzebny mi jakiś brudas, bo cholera wie gdzie fiuta maczał. Czysty, porządny facet to jest to. A przechodzone wycieruchy i brudne zużyte szmaty niech się walą. :D

Gość Karolonkaaa20

bardzo dobrze dziewczyny Na pohybel zasyfiałym cuchnącym cudzymi vaginami brudasom!!! Mówą - \"kobieta nieczysta\" - a kto niby ją zanieczyścił??? no właśnie ci faceci!!! I kto tu jest \"nieczysty\' ??? Obłudne łachudry....

no to nie-ja przetestuj go porządnie i jak mawiała pewna babka, aby miał na dwa chwyty......

Gość Karolonkaaa20