Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryk23

Dziewczyna opowiedziała mi o swoich poprzednich 4 partnerach i uważa że sprawa

Polecane posty

zamknięta i koniec tematu a ja myślałem że będe tym pierwszym. i nie chce angażować się w związek z taką dziewczyną. Jak zerwać żeby ją zabolało tak jak mnie

Gość albo że nie nadaje się na żonę

boze!!!!!!!" a ja myślałem że będe tym pierwszym. i nie chce angażować się w związek z taką dziewczyną" czlowieku widzisz co ty piszesz ? to ze miala 4 facetow to cos zlego?????? Jedyny jej blad to to.ze sie przyznala do tego,bo chciala byc szczera..... :-0 co za tupet no nie moge......Fakt lepiej z nia zerwij bo szkoda dziewczyny na takiego palanta

Gość gejsza ok ale jest jeszcze
kwestia tego ile ze sobą są

Gość Palant zawsze sie przytrafi
I po co być szczerym??? Sami faceci skłaniają kobiety do kłamstwa! Gdyby skłamała nie myślałbyś tak o niej?:o

Gość griszka
Bo on się boi,że jako prawiczek blado wypadnie i dziewczyna będzie go porównywać :D

pewno że zerwę ale mam to zrobić to tak aby ją tak samo zranić jak ona mnie zraniła

no tak...niby racja.Ale text ze on myslal ze bedzie jej pierwszym itd.nie no wybaczcie....Gdyby mu na niej zalezalo to by patrzyl na to co jest teraz i na to jak zwiazek sie rozwija,a nie na jej poprzednie zwiazki....moze nie byla kurwa :-0 tylko po prostu miala 4 kolesi.....

Ale wtedy ciebie nie znała!!! Chyba nie powiesz mi że masz zdolność do przewidywania przeszłości? Nie zdradziła cie bo wtedy nie wiedziała o Twoim istnieniu.Poza tym móisz o neij jakby była Twoja własnością to jej ciało i sprawa co z nim robi:o Sorry ale dla takiego debila jak ty miała zostać dziewicą? Bogu dziękować, że zrobiła co zrobiła:)

Gość mnie tez to bolalo w srodku
ale nie pokazywalam mu tego, w koncu calkiem zapomnialam.wiem ze mnie kocha

czym bardziej się kocha to tym bardziej boli tak jak zdrada takie coś zabija miłość

Gość a czym cie zranila
bo ja jakos nie widze powodu, nie zdradzala cie, nie oszukala , nie klamala. to czym cie zranila? daj spokoj, rozumiem ze ci to przeszkadza ale pisanie ze cie zranila?zenua

przeciez to normalne ze ludzie sie ze soba spotykaja,maja jakies tam zwiazki,koncza je i zaczynaja nastepne!

Dla Patryka23 to nie jest normalne. On poprostu chce zranic dziewczyne, ktora była z nim szczera. Dupek jest i tyle... W dodatku pisze o niej ,ze jest szmata..a nie wie jak wygladaly jej zwiazki. Glupi,ze szkoda tego komentowac..

Gość ale z toba by sie nie puszczal
a tak?

Nie on ma jakies problemy psychiczne:o Nie może znieść tego, że ktoś ją dotykał przed nim itp. Narcyz? A może mamusia nauczyła, że ma Patryś nowe zabaweczki a używane są be!

jak czytam takie rzeczy to az mi cisnienie skacze!!!! Ze tez takie palanty chodza po ziemi, szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak naprawdę jesteś jeszcze młody i możesz wyrwać sobie jakąś 18, zabaw się , niektóre kobiety nadają się do zabawy inne na żony.

Gość jestes mikrusem
zakompleksionym!! jeszcze dlugie lata robienia rączką prawiczku!!!!!!!!!!!!!

ale ludzie mają problemy. A czemu to niby cię zraniła? Jej życie przed tobą nie powinno cię wogóle obchodzić tyle. A jej szczerość powinieneś docenić. Chyba że jej zazdrościsz lub boisz się że cię będzie do nich porównywać

Gość a czym cie zranila
rozumiem ze seks z toba nie bylby pusczaniem sie? chlopie smieszny jestes

czyli jak sie jest w zwiazku to sex z partnerem nazywasz puszczaniem sie???????????????? o zgrozo!!!!!!!!!!!!!!!:O

Gość również lubię nowe rzeczy
na gwarancji

Gość a czym cie zranila
no ja puszczaniems ie moge nazwac iscie do lozka z kims na imprezie i papa potem ale nie seks w zwiazku bo to jest normalne

Gość to wynika z twojego
malego mniemania o sobie. jestes malenki w tych sprawach stulejo