Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryk23

Dziewczyna opowiedziała mi o swoich poprzednich 4 partnerach i uważa że sprawa

Polecane posty

Gość Ju...
Ha ha, a może Ty to Komiczne, co?:P

Gość Ju...
Słoneczko widocznie już za mocno świeci:o Co ja niby, jak praw(n)iczek wyglądam?:o

Gość facetimieTomasz
facet czym sie przejmujesz nie bedzie kłoda w łózku

Gość facetimieTomasz
Ty sie lepeiej ciesz wie jak jest z innymi nie bedzie chciała spróbowac dla odmiany a i seks smakuje lepeij jak osoba doswiadczona

Mam się cieszyć że rżnęła się z innymi facetami, super pomysł, a tematów o dziewictwie jest sporo ale ale żaden nie podobny do mojegomój

Gość takim co puszczały sie
się przed ślubem i po ślubie łatwiej zdradzać...

Gość facetimieTomasz
ale po cholere ma zdradzac jak juz wie jak jest z innymi poza tym kto sie wyszumiałz a młodu po slubie przewaznie sie ustatkuje pokornieje

Gość facetimieTomasz
znam wiele dziewczyn które obserwowałam jako 17-20 latki szalały pozniej im blizej było slubu tym skromniejsze teraz to fajne ciche spokojne i oddane męzatki juz je nie ciagnie bo wiedza jak to jest poza tym cenia sobie zycie rodzinne spowazniały

Gość życzliwy123
autorze, proponuję wizytę u psychologa. Jesteś rozchwiany emocjonalnie i wybitnie niedojrzały. Musisz być kompletnym idiotą bez żadnego doświadczenia życiowego, albo dzieckiem, które bawi się w marne prowokacje. To się da leczyć. Najpierw trzeba ustalić skąd w Tobie tyle nienawiści do kobiet. Prawdopodobnie Twoje relacje z matką są bardzo "niezdrowe". To jedna z przyczyn takich chorych myśli (typu "jak zerwać, żeby ją zabolało..."). Matka albo wykorzystywała Cię seksualnie albo po prostu jest nadopiekuńcza. A może nie miałeś matki i opiekowało się Tobą nasze państwo? Jest wiele pytań, na które musisz odpowiedzieć sobie i psychologowi, by Cię móc leczyć z nienawiści.

Gość bo będzie potrzebowała
odmiany poza tym to kwestia charakteru są kobiety które nie potrafią wytrzymać bez seksu a w małżeństwie wyjazdy itp się zdarzają

Sądze że wystarczy jak zamiast psychologa znajdę śliczną niewinną osiemnastkę :D

Gość facetimieTomasz
Ja dostanie faceta meskiego i vedzie miałą od niego miłosc i seks to uwierz mi im lepszego faceta ma kobieta tym mniejsze prawdopodobienstwo ze bedzie chciała czegokolwiek od innego.No chyba ze dostanie np niedoswiadczonego jakiegos prawiczka faceta nie meskiego z wygladu wtedy to prawdopodobienstwo jest dosc wysokie

Gość patryk23 szczyl jesteś
niestety, dobrze by było żeby ci partnerka mózg wydrylowała śliną i otoczyła sprężystą łydką, a resztę sobie zaśpiewaj happy....

to nawet nie chodzi o to czy używane zdradzają czy nie ale o to że ta konkretna nie jest dziewicą

Gość ile razy jeszcze bedziesz
zakladal podoby watek??? Jak zyczliwy Ci radzi: idz do psychologa!!!!

lecz się chłopie, bo już nie tylko żałosny jesteś, ale śmieszny z tą obsesją, i nie nakręcaj się wypowiedziami, bo już śmieje sie z ciebie, że onanizujesz się zboczeńcu pod te wypowiedzi

Gość Mimi1989
masz obrzydzenie do kobiet? nie pasuje cie ze ktos byl przed toba? to chore! a ty ile lasek zaliczyles? zwrociles na to uwage idioto? ona cie wczesniej nie znala i nie wiedziala ze kiedykolwiek z toba bedzie! chyba jestes z nia dlatego ze ci zalezy prawda? jej przeszlosc to sprawa, mogla wcale ci o tym nie mowic! wiec jezeli az tak ci przeszkadza ze nie jest dzwiewica to radze szukac w podostawowce! moze tam znajdziesz. jezeli ci naprawde na niej zalezy to nie powinno miec to dla ciebie az takiej wagi!

i proponuję zamknąć ten temat, bo szczyl sie nakręca i wali konia

Gość rotenburgia
ja pieprze co za palant! to ze dzieczyna miala innych facetow przed Toba to nie znaczy ze jest puszczalska! Ty jestes frajer ze nie szanujesz jej za to ze powiedziala Ci prawde! w tym problem ze facet zawsze chce byc tym piwerszym:./

Nie szanuję ją za to że powiedziała prawdę tylko za to że używana ale i tak bym poznal czy jest dziewicą czy nie, poprostu to normalne że powiedziała.bo jakby klamała to do końca życia żałowała

Gość agela586
Patryk - a ja jestem dziewica i powiem Ci ze takiego szmaciarza co wie ze " kopnie panne" ale dopiero po tym jak sie z nia przespi nie chciala bym w zyciu byc z takim wyrafinowanym chamem ktory robi cos specjalnie zeby kogos zranic - nie odpowiada ci - to powedz jej "nara" i szukaj porzadnej ale powiem ci ze z takim podejsciem rzadna porzadna na ciebie nie spojrzy i jak bedziesz kolo 30 to juz ci bedzie wszystko jedno czy jest dziewica czy nie byle by cie ktos pokochal

Gość Piotrek 1979
hehehe wcale tak nie jest, prawie 30 ale nie jest mi wszystko jedno i szukam wśród 20..

Gość Piotrek1979
zbyt prosta interpretacja