Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzonaaaaa

Ile czekaliście na samochod służbowy od podjęcia decyzji przez firme?

Polecane posty

Gość Wkurzonaaaaa

Czekam juz 2 miesiące. Na moją prośbe o podwyżce usłyszałam jak będzie Pani miała wyniki to zobaczymy.... Macie podobnie czy tylko ja w takiej durnej firmie pracuje:(??

Gość a masz te wyniki
:D

Gość Wkurzonaaaaa
wyniki?? narazie nigdzie nie jeżdżę do Klientów osobiście bo nie mam z czym:( jedynie co to telefonicznie i emailem. Może z 5 razy mnie podwiezli z firmy do klientów to zawsze coś się udawało wynegcjować. Bys może byłoby lepiej gdybym jeździła a Tu masz obiecanki cacanki z iich strony właściwie z durnowatego szefa!!

Gość Wkurzonaaaaa
zapomnialam dodać że to firma handlowa, więc wizyty w firmach są nieuniknione. A mój zawod to handlowiec tylko że bez samochodu.:(

Gość wyślij szefowi mejlem
..................../´¯/) .................,/¯..// ................/....// ............./´¯/'...'/´¯¯`•¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´(..´......,~/'...') .........\.................\/..../ ..........\..............._.•´ ..........\..............( ..............\............../

Gość Wkurzonaaaaa
:)) hihih naprawdę mam szczera ochotę na coś takiego i dodatkowo kopłabym go tam gdzie nie trzeba, albo nie szkoda by było moich bucików. wkurza mnie normalnie 5,5 roku tam pracuje już, atu takie traktowanie.