Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65hh

ale jestem zła

Polecane posty

Gość 65hh

Rozmawialam z facetem przed 21-szą, powiedzial że pojdzie sie wykąpać, coś zjeść i za chwilę zadzwoni i pogadamy dłuzej (mieszkamy od siebie 70 km). No wiec czekam, czekam... Jest już północ, zadzwonilam do niego, pytam co sie dzieje - on mowi "nic się nie dzieje, koleżanki do mnie przyszły". Powiedzialam "ok, to pa". Odłożylam słuchawkę. Nawet nie oddzwonił. Jestem tak wściekła że wlasciwie podjęłam juz decyzję o urwaniu tej znajomości.

Bawi sie Toba , zreszta nie rozumiem po co Ty do niego dzwoniłaś. Ja bym udała ,ze zapomniałam ze wogole miał dzwonić , bo byłam zajeta.A tak to wygladasz na zdesperowana a on sie bawi..

Gość 65hh
hej, no ale mamy taki kontakt że nie bawimy się w gierki - bylam zaniepokojona to zadzwonilam, co w tym złego?

Gość elwirkaaaa
Ale bym go zjebała za tekoleżanki !! Kto jest wazniejszy ?? Ty czy koleżanki ?? Postaw sprawe jasno, faceta trzeba krótko trzymac ! Być stanowczą i żeby nie czuł, żeCię już ma tylko, ze sie musi wciaz starac o Twoje wzgledy, gonić króliczka. ja bym Mu powiedziala pare złośliowych zdan a potem kilka dni nie odzywala sie,

Gość 65hh
nadal nie dzwoni!!!! na serio chyba to urwę...

Gość tak tylko w odpowiedzi
..czemuś biedna..boś głupia..:) i tyle mam do powiedzenia

Gość 65hh
ok... zanudzam, chociaz chcialabym żeby ktoś mi odpisał nie zadzwonił do teraz i nie mam ZIELONEGO pojęcia co jest grane.......

Gość mika800
ale to Twoj facet czy jak?

Gość 65hh
nie wiem co jest grane do tej pory był super i nie mogę mu NIC zarzucic

Gość mika800
wiesz jak ciezko to pisac ale Cie po prostu-ladnie mowiac zlekcewazyl, bez sensu...daj sobie spokoj a zreszta oni wszyscy sa beznadziejni!

Gość 65hh
wyobrazcie sobie ze napisal dopiero o 3 w nocy że poszły tu nie chodzi nawet o koleżanki, tylko o to że nie zadzwonił ani nic.... gdybym ja nie zadzwonila, to nie wiedzialabym co jest grane. jestem naprawdę wściekła przesadzam czy nie?

Gość ogolnie jestem przeciwna
takiemu ciaglemu sprawdzaniu... Ale tu jest sprawa inna... Umowiliscie sie, on nie wywiazal sie z umowy. Zapomniec mogl, ok. Ale uwaza, ze wszystko ok? Dziwny :O

Gość buahahahahahaahaha
naiwna kobietko... facet sobie pobzykał to, co ma na miejscu a ty się starasz rozumieć związki na odległość tak mają

Gość ogolnie jestem przeciwna
Ja to nawet Ostatniego Samuraja odpuscilam ostatnio, zeby pogadac ze swoim ;)

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
facet sie zachowal jak ostatni cham