Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabeka0

Biały płyn przy zgrubieniu prezerwatywy!

Polecane posty

Gość tabeka0

Mam pytanie... i proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie... Z chłopakiem stosujemy prezerwatywy. Ja się im jakoś wcześniej nie przyglądałam po stosunku ale ostatnio to zrobiłam i się troszke przeraziłam ponieważ w nich jest trochę takiego białego płynu (DUZO CZASU PRZED WYTRYSKIEM! ponieważ nigdy w czasie wytrysku we mnie nie jest! ale przed tez się cos wydobywa no nie?!)... i to jest tuż przy jądrach przy tym zgrubieniu prezerwatywy... i wydaje mi się że to z tej prezerwatywy podczas stosunku wychodzi-siłą grawitacji i ucisku. I zastanawiam się czy ten biały płyn to jest płyn mężczyzny czy kobiety? Bo nie wiem czy jego może az tak nisko spłynąć przy tak naciągniętej prezerwatywie?! i czy jeżeli to jego to czy mam się obawiać ciąży? i czy wam też się tak dzieje? Proszę o odpowiedzi...

Gość proponuje wizyte
przeczytalam i nie kumam ...

Gość tabeka0
a czego nie kumasz? wytłumacze :) bo bardzo zależy mi na odpowiedzi...

Gość tabeka0
Juicy Fruit a skąd wiesz?

Gość sssiisiiiiii
to twoja mokrość dziecko :P

Gość podmyj sie wreszcie

Gość tabeka0
Wredny Chłopie prezerwatywy których używam nie mają środka plemnikobójczego! a co do grawotacji to mogę Cię zapewnić że wiem o niej więcej niż TY... a wracając do tematu skoro wszyscy mówią że to wydzielina z pochwy to tak widocznie musi być :)