Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

junka

CZY ISTNIEJE TRWAŁY FRENCH MANICURE ????

Polecane posty

WITAM KOLEŻANKI, CZY ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK TRWAŁY FRENCH MANICURE???? MAM KRÓTKIE PAZNOKCIE, JESTEM ANTY TIPSOWA , CHCIAŁABYM MIEC JEDYNIE CIENIUTKI BIAŁY PASECZEK NA PAZNOKCIACH. NIESTETY TEN Z LAKIERU NATYCHMIASTOWO ODPRYSKUJE, A JA NIE MAM CIERPLIWOSCI CIAGLE MALOWAC PAZNOKCIE. CO POLECACIE, CZY MOZNA NA TRWAŁO POMALOWAC KOŃCÓWKI NA BIAŁO??? IDZIE LATO I TAK BARDZO CHCE MIEC LADNE ŁAPY :) Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC

Gość ka-rolinka
można, tylko one bedą sie przesuwały coraz bardziej od paznokcia, przecież paznokcie rosną , litosci

no jak sobie utwardzisz żelem, ale trzeba to co ok 4 tyg poprawiac tak jak ktoś wczesniej napisal - paznokcie rosną i ten zółty pasek predzej czy później wylezie na wierzch ale można zrobić ten biały zapobiegliwie kawałezek dalej albo zrobić delikatne zdobienie w newralgicznym punkcie

A NORMALNY LAKIER ODPRYSKUJE MI PO 0,5 DNIA PRZY NORMALNYM UŻYTKOWANIU

A MUSZE CALE MALOWAC ŻELEM ( BEZBARWNY + BAIŁY NA KONCACH?) , CZY WYSTARCZA KONCOWKI??? NIE CHCE NISZCZYC CALEJ PLYTKI

moim zdaniem raczej cale, chyba by to dziwnie wyglądało tylko z tym białym - miałabyś grubsze paznokcie w tym miejscu

YHHHHH, SZKODA NOOO, TAKI GRUBY TEN ŻEL? NO TO ZAŁAPAŁAM ZAŁAMKE , BO NIE CHCE ŻELI , TO NISZCZY PAZNOKCIE. CZASAMI LASKI MAJA TAKIE GRUBE PAZURY OD ZELU JAKBY MIALUY GRZYBICE ABO COS TAKIEGO :) BOSHE , TO JUZ NIE WIEM CO ROBIC....

ozywiscie, ze mozesz wyzelowac sam paseczek na koncach.. ja robie tak na stopach - pasek zelem a reszte lakierem co jakis czas przelatuje :)

i ten pasek wcale nie jest gruby.. wyglada bardzo naturalnie :)

aaaa no to sorki jesli tak mozna ja mam zele na dloniach, ale cale i wydawalo mi sie to niemozliwe zby zrobic tylko bialy zel

NIce Ert!!! Dzieki , dla mnie najwazniejsze zeby bylo schludnie i w miarę naturalnie. moze pójde do kosmy sie zapytac . A ile to kosztuje i jak czesto chodzisz? wiem ze na stopach rzadziej trzeba.

ja nakladam dwie cieniutkie warstwy i nie widac tej roznicy.

Gość anielag
Jadę od dłuższego czasu na lakierach hybrydowych i wychodzę na tym rewelacyjnie - kilka tygodni bez jakichkolwiek zmian na paznokciach, w zasadzie żadnych poprawek, a efekt super - i tak już od roku - warto. W pewnym momencie już nienawidziłam malowania paznokci ;-)

Gość gość
Uzywajcie hybrydy new nails - w kilka tygodni paznokcie są do odmiany. Powiedzmy, że można dać im całkiem inny styl, a przede wszystkim - inny poziom trwałości. W moim przypadku nastąpiła zmiana diametralna. Wiele tygodni bez poprawek na paznokciach.

Gość gość
Weź zrób sobie takie hybrydy na przykład i będziesz miała nawet na 3 tygodnie. Wypróbuj MakeAr, bardzo trwałe są.