Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia_

Ciezka sprawa. Blagam pomozcie

Polecane posty

Witam! Poznalam fajnego chlopaka na niemieckim wer-kennt-wen Zaczelo sie od komenarza pod profilem (jako hobby mam wisane m.in spacery); Na spacery, dlugie spacery moglibysmy chodzic we dwoje\". Zgadalismy sie pozniej przez ICQ i poniewaz mieszkamy w tej samej miejscowosci chcial mnie wyciagnac wlasnie na spacer:) Ja wtedy nie moglam nigdzie wyjsc, wiec musialo wystarczyc ICQ. Rozmawialo nam sie bardzo fajnie i niesamowicie sypal komplemantami:)(podczas ktores z pozniejszych rozmow przyznal nawet ze mu sie podobam) Pozniej probowal mnie \"wyciagnac\" jeszcze w tygodniu, ale tez nie wyszlo wiec umowilismy sie na sobote. Niestety ja musialam wyjechac wiec przelozylismy to na kiedy indziej. Pozniej przez dluzszy czas byly znow tylko rozmowy przez internet. Mielismy sie spotkac zaraz po Wielkanocy jak tylko wroce z Polski(jak za pewne sie domyslacie, mieszkam w Niemczech). To co teraz napisze moze Wam sie wydac dziwne, glupie lub nawet smieszne, ale dla mnie niestety nie jest:(( W dniu umowionego spotkania kiedy sie przygotowywalam moja mama(rodzice wiedzieli co jest grane bo ojciec niestety, przejrzal moja rozmowe na Gadu Gadu z przyjaciolka) naopowiadala mi ronych bardzo negatywnych rzeczy na temat takich znajomosci i przestraszyla mnie w ten sposob do tego stopnia, ze zdecydowalam sie zrezygnowac ze spotkania. Pistanowilam je przelozyc na inny termin, wiec napislam mu smsa(innego wyjscia nie mialam) ale niestety z jakichs powodow nie dotarl do adresata. \"Adresat\" przyszedl wiec pozniej do mnie(pominelam wczesniej kwestie malej zmiany miejsca spotkania, ktora tez nie zostala rozwiazana przez tego felernego smsa) Drzwi otworzyl mu moj ojciec i powiedzial ze jestem chora(nie byl to moj pomysl). Pozniej gdy wrocil do pokoju posypaly sie od razu komentarze typu \"taki, siaki i owaki\" Potem starsi zaczeli podpytywac znajomych na jego temat i choc nikt z nich nie potrafil nic dokladniej powiedziec bo on mieszka w \"naszej miejscowosci\" od niedawna to rodzice \"zaproponowali\" mi zerwanie tej znajomosci.(Naciskali coraz bardziej i jeszcze teraz gdy gdzies wyjezdzaja to proboja mnie zmusic zebym jechala z nimi np. ogladac jakies glupie meble, bo jak mnie zostawia to zaraz mysla, ze niewiadomo co robie i z niewiadomo kim sie spotykam. Paranoja!) Od tamtej pory czyli od 8 kwietnia nie kontaktowalam sie z nim, choc on za wszelka probowal ten kontakt nawiazac. Widzialam, ze jemu bardo zalezalo, ale ja nie moglam nic zrobic:((( choc bardzo bym chciala. Cholernie zaluje ze stalo sie jak sie stalo i nie umiem przestac o nim myslec... Wczoraj zajrzalam na jego profil na wkw i zobaczylam tam jeden jedyny wpis na blogu( a raczej uproszczonej jego wersji) ktorego juz sam tytul scial mnie z nog \"Dlaczego odeszlas???\" Nie wiem co mam teraz zrobic...Chcialabym to wszystko odkrecic, ale nie wiem jak:( Blagam pomozcie

Jeśli Ci zależy to proponuje schowac dume do kieszeni i mu wszystko opowiedziec szczerze... Napewno zrozumie

Gość ejjjjj
zalezy ci na nim prawda? jemu na toboe chyba tez? wiec wszystko mu powiedz i nie martw sie .zrozumie!!!!!!!!!

Najwiekszym problemem sa tutaj dla mnie starsi, szczegolnie mama, bo strasznie o wszystko wypytuje(gdzie idziesz? za ile wrocisz? a ile on ma lat? co robi? itd. itp.) i dodatkowo leca kometarze do problemu opisanego w temacie np \"Zebys nie plula sobie w brode do konca zycia\"itp. Ojciec natomiast czasem \"lubi\" niestety(jak juz wyzej pisalam)czytac moje rozmowy na gg.(chociaz ostatnio dosc ostro na niego za to \"nahuczalam\" i podlaczylam gg pod AQQ wiec nie ma juz takiego dostepu) Jestem pelnoletnia, a traktuja mnie jak mala dziewczynke. Paranoja:/

Gość powiedz chlopakowi
gdzie problem lezy przynajmniej bedzie widzial co sie dzieje

Gość oo dobrze trafiłyście
wszystkie aśki to cipy