Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piżamkowa mama

Przechodzimy na piżamki i jest problem

Polecane posty

Gość piżamkowa mama

Do tej pory moj roczny syn spal w pajacach. Juz wyrusl ze wszystkich i chcemy przejsc na pizamki. Ale mam problem co ze stopkami? czy zakladacie skarpetki? ja sie boje ze beda uciskaly :(

Gość mozesz kupić
trochę luźniejsze, większe i zaciągać na nogawki piżamki

Gość fgdtetu
ja zakładam skarpetki takie frotkowe ale latem podczas upałow oczywiscie gołe stópki.musisz sama sprawdzic czy małemu nie będa nózki marzły,choc moim zdaniem roczniak jeszcze powinien spac w skarpetkach ale to Twoja decyzja.

Gość piżamkowa mama
ja tez uwazam, ze powinien miec skarpetki. latem to juz bez. Ale teraz pewnie kupie tak jak mowicie luzniejsze i bede naciagac na pizamke. dzieki

ja mam 14mccórunie, która od 5mc śpi w piżamce na stópki zakładamy jej skarpetki-najlepsze są te bez ściągaczy:) możesz też kupić takie przed kosteczkę:):)

Gość kljdfowefhrwr
no własnie a latem podczas upałow co wkładacie,bo ja jakos nie moge sie przekonac do bodów bo mi sie wydaje ze zmarzną synkowi nózki takie gołe....a co wy wkładacie???

Gość kljdfowefhrwr
Przybywam z daleka-mąż ci nie dogodził ze taka cięta jestes????Tylko pytam,jak bys nie wiedziała to są jeszcze np pizamki z krotkim rekawkiem i spodenkami.

wiem ze są takie pizamki ale ja wole body sa bliżej ciala i bardziej grzeja. Koszulki sie podwijają jak np dziecko sie kreci. ps : prowadzę udane życie erotyczne ale dzięki za troske :classic_cool:🖐️

Lusia od 2-3 miesiąca życia śpi w piżamce, bez skarpetek, i normalnie jej to przyjemnośc sprawia :P Rano jak się budzi to tymi gołymi stópkami śmiga po kołderce i się cieszy :D

pizamkowa mamo sa takie pizamki co maja koszulke i spodenki z zabudowanymi nozkami no wyskoczylo mi z glowy jak to nazwac takie jak pajacyk tylko nie na szelkach tylko spodenki na gumce:-) Przybywam z daleka -wez pod uwage ze tobie jak jest chlodno to sie okryjesz a takie malenstwo sie samo nie przykryje a nie znam dziecka co sie w nocy nie odkryje bo spia w takich pozycjach szkoda gadac:-)Wlecie tez zakladam pizamke bardzo cieniutka ale zawsze :-)zawsze to przytulniej jak cos nas otula:-)

sa dzieci co nie uznaja skarpetem i wtedy nie ma gadania Corka mojej przyjaciolki musi miec gole nozki bo inaczej ryk:-)

Gość serek wiejski
body + rajtuzki

Gość otl
Nie wiem czy to jest w Polsce w sklepach:pizamki ze stopami zakrytymi,wersje ciepla na zime i chlodna bawelenka na lato ale tez stopy zakryte.Super sprawa.Moj synek by sciagnal natychmiast skarpetki a w tym ma cieplo w nozki.

Gość aaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbaaaaaa
moja corka miala kilka tygodni i spala w pajacach bez stopek i cieplo jej bylo w nozki rano. to byl grudzien-styczen

moj synek od kad skonczyl 3 miesiace spi w pizamce, z golymi stopkami,zadnych pajacy!!! Uwielbia gole stopki, inaczej nie zasnie:) Warunek: bose nie skarpety!!!

moja na razie ma skarpetki- ale pamiętam latem jak była 2-3 miesięcznym dzidziusiem i były upały to spała w samym body i nic więcej bo umrzeć z gorąca można było