Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male jest zawsze piekne

CZY ISTNIEJA PSY KTORE SA MALE JAK SZCZENIACZKI I ROSNA TYLKO PDROBINE ?

Polecane posty

Widze ze na kafeterii powstaje wiele topkikow o yorkach...tez podobaja mi sie te pieski ale szukam czegos miniaturowego, a ogladajac zdjecia yorkow-wcale ie sa takie male.wiem ze takim psem jest chihuaha ale srednio mi sie podobaja.Czy znacie jakas rase psow miniaturowych?

no tak...zapomnialam o ratlerkach,niestety ta rasa mi nie odpowiada

ja mam yorka miniaturowego...nie wiem czy wiesz ale yorki są też zwykłe i osiągają wagę nawet do 5 kg...miniaturowe są naprawdę malutkie :)

Gość damiaaa1s
mnie tez sie ten pies nie podob,trzesie sie jak galaretka

yhy a miniaturowe jaka maja gdzies wage? bo ja ogladalam zdjecia miniaturek ale one byly jakos wielkosci mojego kota..no w kazdym badz razie noszenie ich na rekach przez caly dzien byloby problemem :P dla mnie maly znacy takie jak yprki sa male jakos szczeniaki,maja ze dwa/trzy miesiace, no a raczej potem te miniaturki jeszcze spodo rosna

Gość damiaaa1s
yorki miniaturki osiągają wage do 2kg chyba.malusie są ale drogie pieski ,utrzymanie tez do tanich nie nalezy.

Gość ja mam yorka
z rodowodem waży ponad 3 kg i nie jest malutki.

Gość ja mam yorka
a i nie ma yorków miniaturek, znaczy nie ma takiej rasy.

ja mam yorka : no wlasnie..ja widzialam zdjecie yprkow ktore waza niecale 3 kg i juz do takich malutkich nie nalezaly !!

Gość ja mam yorka
a ty chcesz psa do noszenia do na rękach... Pies to nie zabawka, nawet nie wiesz ile taki pies potrzebuje ruchu, na pewno nie potrzebuje noszenia na rękach.

Gość aliceak
Oczywiscie ze sa yorki miniaturki,waza one wtedy okolo 1,20kg(sama mam taka sunie),a normalne yorki waz 3,4 lub nawet 5kg. Pozdrawiam

ja mam yorka : miniaturki polegaja na tym ze hodowca kryje malym pieskiem okolo 1,8kg i malutka mama jakos okolo 2kg i wtedy rodza sie male pieski

Gość ja mam yorka
aliceak - niech zgadne Twój piesek nie ma rodowodu tylko jest po rodowodowych rodzicach

ale mi rodowod jest do niczego nie potrzebny !! ja chce zeby ten piesek byl malutki,miniaturowy...1,20 kg byloby super ! chcialabym miec jedynie gwarancje ze ta miniaturka nie okaze sie wielkim psiskiem potem :P

aliceak : ile Twoja miniaturka ma lat ? z jakiego miasta jestes?

to ile będzie ważył zależy od jego budowy..mój waży 2,5 kg bo jest taki hmmmm grubokościsty...te ważące kilo mają straszne drobne kosteczki i takie szczurowate są....mój jest naprawdę malutki,wszyscy mówią że wygląda jak szczeniak a ma już 6 lat...niektorzy mi się pytają ile jeszcze urośnie jak dorośnie :D

nie radzę ci kupować takiego co będzie miał 1,3 kg...nie będzie ładny...

ja nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jezeli dla ciebie autorytetem jest paris hilton no to gratuluje :I ja nie nasladuje zadnych z ,,gwiazdeczek,, A CZY CHCIALABYM NOSIC PIESKA NA REKACH ? JASNE ZE TAK...CHPDZILABYM Z NIM NADLUGIE SPACERY,ZEBY SIEWYBIEGAL :) A JAKBYM SZLA DO SKLEPU CZY KO,ZEANKI TO PIESEK W REKE :)

Gość ja mam yorka
no niestety jak kupisz "miniaturkę" to nie będziesz miała pewności ze wyrośnie malutki, lub czy w ogóle bedzie podobny do yorka. A tak poza tym to jak wyrośnie większy to go oddasz, bo nie będziesz go mogła na rękach nosić. A rodowód jest gwarancją że dana rasa to dana rasa, odpowiednie cechy charakteru, i pochodzenie.

nie wiem czy już widziałeś takie kilogramowe...to takie typowe szczurki...wydają się chude i przważnie mają cienki rzadki włos....ja ci mówię to co widzę bo na moim osiedlu jest kilka takich szczurków...jeśli chcesz takiego to sobie kup...

pewnie ze jak urosnie wiekszy nawet don20 kg hehe to nie oddam...ale skoro teraz mam jakis wybor i np wieksza gwarancje w jakiejs hodowli niz w innej ,ze bedzie malusi to czemu nie

Gość ja mam yorka
A poza tym każdy pies bez rodowodu to poprostu kundel. I tak np. york bez rodowodu to pies w typie yorka, ale na pewno nie york.

Juicy Fruit nie ptwieraja sie zdjecia

Gość ja nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to chyba dla ciebie autorytetem jest paris:O pies po to ma lapy, by na nich chodzic, tak trudno ci to zrozumiec?:O a jelsi chcesz nosic psa, tylko przez chwile, by np wejsc do sklepu czy nie wiem co tam innego, to te 2 kg chyba reki ci nie nadwyrezy? z reszta miej sobie spa o wadze jaka ci sie podoba, ale ten tekst z noszeniem go na rekach, mnie powalil i jest zalosny. narx

ja mam yorka---> ale pieprzysz jak byś się szmat nażarła...

ja nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Twoje zdanie:) ale zastanow sie...ja chce malego pieska a nie duzego bo takie mi sie straaasznie podobaja...to tak samo jak inny czlwiek wybiera czarnego psa bo bardziej mu sie pdoba od bialego !

aha i jeszcze jedno...ten który waży 2,5 kg wcale nie musi być większy od tego który waży 1,3 kg...to zależy od jego budowy kostnej...