Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestarasznonaaa

boje sie -widzilam cos

Polecane posty

Gość noo ciekawee
zadzwon anonimowo i opowiedz co widziałas ,nie podawaj danych.Bo jak dupek cie widzial to bedzie chcial ciebie uciszyc

Gość tamburyna
wkreca Was a wy sie nabieracie

Gość przestarasznonaaa
zadna prowokacja no na tyle odwazna nie jestem zeby isc i spytac czy dobrze widzialam?? zarypales kilka godzin temu zone? moge wejsc?? gdzie lezy cialo?? mocno krwawi?? posprzatales juz? oooo Boze .. :O

Gość przestarasznonaaa
dzis czytalam rano o tym z austrii i tez mysle ze jak nie moglo to wyjsc przez 24 lata ....a tu kuzwa masz ..... to jakis koszmar chyba :O

Gość dzizas
przestraszona masz męża? Może on co poradzi-co dwie glowy to nie jedna (chodzi mi o Wasze dwie głowy, a napisałam tak,że ........:D )

Gość ____i__o__i____
NIC NIE ROB ,CZEKAJ , OBSERWUJ CZY NIE WYNOSI JEJ Z DOMU.jak cos zauwazysz wtedy dzialaj, teaz nie masz pewnosci.

Gość yyyetti
ciekawe czy dozyjesz do rana:(

a tak teraz mysle ze nawet jakbym nikogo nieznala to bym zapukala do jakiegos innego sasiada powiedziala co widzialam i zeby razem sie tam wybrac do tego co pobil...

Gość mmtt
no cóż, w zasadzie nic nie możesz zrobić, bo jeśli wezwiesz policję i okaże się, że jednak nic się nie stało to się ośmieszysz. Poobserwuj dzisiaj, jutro podwórko, czy ta kobieta jest..

Gość przestarasznonaaa
tak mam oczywiscie cos o 22 bedzie w domu a ja do te pory chyba zejde na tamten swiat :O

Gość yyyetti
nie chce mi sie czytac od poczatku ale lepiej nie podchodz do okna,niedlugo sie sciemni i on bedzie cie lepiej widzial...

Gość Ja tez bylam
kiedys swiadkiem czegos...nie powiedzialam nikomu.Balam sie.Sprawa wyszla na jaw 2 dni pozniej.

Gość pacle to ty kinia z tyłka
juz po tobie,zapewne juz sie do c iebie skrada,uciekaj!!!

Gość przestarasznonaaa
no jak dozyc rana ... no musze dozyc nie?? nie straszcie mnie :O wiesz nie wiem jak tu jest kto mieszkal tu przede mna tez nie wiem moze sie wyprowadzil z podobnego powodu okna u sasiadow nie maja firanek na noc zasowaja tylko te rolety zewnetrzne wiec moze inni ez cos widzieli i nikt nic ne mowi??, moze ktos by mnie uprzedzil wczesniej a tak nic no

Gość przestarasznonaaa
taa zartujcie sobie nie slysze nic za sciana bo mieszkam w domku nie w bloku smiejcie sie kuzwa :O :O no bede obserwowac nie zapalam swiatla :O

Gość Serpentina
No nie wiem xo bym zrobila... Na pewno nie możesz dzwonić nas policje bo przecież on się skapnie że to ty skoro cię widział. Gdyby nie zobaczyl cię wtedy w tym oknie to najpeliej byloby zadzwonić, ale co się stalo to się nie odstanie. Jesli na prawdę tak się tym przejęłaś to całą noc obserwuj jego dom

Gość rarytasik
zadzwon do meza i umowcie sie na jakis sygnal ze to on dzwoni do drzwi, zebys przypadkiem nie wpuscila tego sasiada:(

Gość Serpentina
albo przez następnych kilka dni obserwuj czy ta kobieta jest... może wyjdzie rano po bułeczki i wszystko bedzie ok ? nie martw się ;)

Gość przestarasznonaaa
nie bede dzwonic do meza bo bedzie panikowal, znajac go wsiadzie w auto i bedzie zapierdziall do domu a na cholere mi jeszcze jedna bieda maz wjezdza do garazu wiec wiem ze to napewno on ...wchodzi przez drzwi od garazu do kuchni. nikt inny nie ma kluczy do tych drzwi nawet ja

Gość Serpentina
a nie wiesz gdzie ona pracuje ? bo jak tak to dowiedz się czy przyjdzie do pracy... ale kurcze... teraz jest długi weekend wiec może być ciezko ;(

Gość przestarasznonaaa
najgorsze jest to ze na ta chwile nie pamietm nawet o ktorej ona wychodzi do pracy albo wraca nie wiem malo sie z nia mijalam malo widzialam

Gość strach jest wielki
uwazaj na te drzwi garazowe bo tym razem moze wejsc sasiad

Gość yyyetti
ale napisz w razie czego do meza sms-a ze go kochasz:(

Gość przestarasznonaaa
no wlasnie nie wiem gdzie , malo znam tych ludzi to takie male skupisko domow ale jeszcze nie znam nikogo tak niz na dziendobry

Gość Serpentina
nie straszcie jej.... i mnie xD bo ja też się boje...

Gość przestarasznonaaa
Boze normalnie az sie obracam co raz napisze mu sms :O

Gość izudorra
wciagnela mnie ta historia, dawno nie bylo takiego poruszenia na kafe:) obstawiamy czy ...?

Gość Serpentina
jakiego ? że go kochasz ?? hehe no bez przesady... aż tak się boisz ?? a o której twój mąż wraca z pracy ?

Gość przestarasznonaaa
kompletna cisza nawet glosniki w kompie wylaczylam jak cos walnie to normalnie umre na zwal z kafetera w tle wtedy przyajmniej sie dowiedza co sie stalo