Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilotynka 123456

Czy są jeszcze tacy faceci ?

Polecane posty

Oj wiem, wiem ;) Ale ja o studia zapytałam raczej z ciekawości a nie dlatego, że z góry zakładam, że facet musi być po studiach :D

Gość Cr.
co jeszcze? inteligentna, nie bawi sie uczuciami, nie gra niedostepnej, nie wdaje sie w "niewinne" romanse, dobra, kochajaca, z mala przeszloscia seksualna, nie pije, nie pali, malo przeklina, moglaby umiec gotowac :D

nie tzn stac mnie na samochód tym bardziej na prawo jazdy ale jakoś narazie nie mam chęci robic myślę raczej o kupnie mieszkania :) to jest ważniejsze dla mnie

Mieszkanie tez wazna rzecz. Gilotynka - oponia obiektywna, stwierdzam ze facet sie nadaje. O ile nie zmieni zdania co do ... tego no... seksu przed slubem >:]

WyjdźStąd dzięki za ocenę i opinię :D A co do seksu to chyba musiałby się najpierw przekonać czy mu zależy czy nie :P :D

C.r.e.a.m - do Ciebie, na poczatku napisales ze moglbys poczekac z seksem do slubu jesli by Ci zalezalo na dziewczynie... chyba ze zle zrozumialam, albo zle zapamietalam.

Gość Cr.
Nie za duze? Wydaje mi sie, ze bardzo. Nie wiem, czy w ogole istnieje taka kobieta, ktora spelnia te wymagania :( No i musi byc wolna i musi mnie zaakceptowac i pokochac

mi nie robi różnicy przed czy po :) tego muszą chciec obie strony ja tylko napisałem że jakby moja dziewczyna np była dziewicą i chciała poczekac do slubu to bym poczekał przecież bym jej nie zostawił i napewno nie zdradził :)

Jarku szkoda, że właśnie przez takich jak Ty facetów, kobiety tracą wiarę w znalezienie normalnego osobnika płci przeciwnej :O

Gość Cr.
gilotynka - czyli jesli ja nie chce czekac do slubu, to nie jestem porzadny? Nie zgodze sie.

c.r.e.a.m napisałam, ze jesteś porządnym facetem :D I jak najbardziej podobają mi się Twoje poglądy :D Tylko mam zielono-szare oczy 😭

Cr. nie napisałam, ze nie jesteś porządny. Chodzi mi o to, że c.r.e.a.m z góry nie zakłada, że nie poczeka do ślubu. A Ty tak robisz, ale nie jesteś nieporządny, tylko mi to nie odpowiada i tyle :)

Cr. wg mnie jestes, ale Gilotynka ma co do tego inne zdanie. Ja osobiscie nie rozumiem czekania do slubu, ale kto co woli :)

Gość Cr.
Slubu i tak nie zamierzam brac pochopnie, tylko poczekac pare ladnych lat. I miec przy sobie ukochana osobe i nie uprawiac seksu? Katorga. Ale zeby byla jasnosc, nie jestem zwolennikiem szybkiego seksu. Najlepsze jest wysrodkowanie :D

Cr. ... masz rację :) ale też nie należy skreślac dziewczyny która chce czekac do ślubu :)

Kochani ja muszę znikać na dłuższy czas :( Później zajrzę i dokończymy sprawę swatania :D pod warunkiem, że kandydat się nie rozmyślił 😭

Gość Cr.
c.r.e.a.m - nie wiem, czy nie nalezy skreslac, nigdy nie bylem w takiej sytuacji. Ale troche sie boje, ze po slubie seksu tez nie bedzie.

A nie boicie sie ze bedzie porpstu kiepski? bo czasem ludzie sa niedopasowani i za nic w swiecie sie nie zgraja.

Gość Cr.
Chociaz szanuje taki wybor, lepszy taki, niz szybki seks na dyskotekach :o