Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurzaja

Majówka w 4 ścianach

Polecane posty

Czy ktos z Was rowniez spedzil majówke w swoich 4 ścanach samotnie? :( Jest mi tak smutno jak nie wiem co. Ani faceta. Ani przyjaciół. Ani znajomych.

ja też:( owszem faceta mam, ale w pracy ;/;/ szaro zimno i ponuro :(

Gość chamska podróba
;-(

Ej ale u mnie pogoda jest cudna. Ale co z tego jak nie mam z kim nawet na glupi spacer pojsc?

no dokładnie, samotność dobija, u mnie znajomych tez jakoś brak

Gość 4sciany
kurzaja, skad jestes?

Gość up...
mam to samo

W sumie to każdy ma jakichś znajomych. Ja też, ale są to tak powierzchowne znajomości, że szkoda gadać. Jak się z kimś spotkam to raz na Boży rok, w dodatku gadamy o widłach i pomydłach, a takie coś mnie męczy. Wolałabym pojechać z jakąś paczką pod namioty, wyszaleć się , pogadać szczerze przy ognisku itp... Marzenia :( A co do faceta, ile bym dała , żeby mieć kogoś kto mnie kocha.

no właśnie skąd jesteście? może połączymy siły? :)

Tyzik, ale widzisz Ty masz faceta... Aż ciężko się przyznać- ale zazdroszcze, że masz kogoś takiego, do kogo możesz się przytulić jak Ci smutno, źle i kto CIę kocha.

A ja właście siedze przed kompem w ten sliczny za oknem wieczór, smutam się , wcinam czekolade i slucham piosenki o miłości :( Zamiast wypoczywać to się tylko męcze, a w pon do pracy :(

oj uwieerz mi, że dużo musiałam przejść, żeby mieć wreszcie kogoś takiego... poprzedni okazał się mieć tendencje do damskiego boksera... teksty typu "jak ci przypierdole, to cos tam" awantury o byle co, eh,... teraz wiem, ze powinien się leczyć, zreszta do teraz, po ponad roku, nadal mi robi problemy... a obecny jest kochany :) ale pracuje na 3 zmiany, w soboty, niedziele, święta itd, więc i tak siedzę sama:( a taka paczka znajomych baaaaardzo mi się marzy:( a tu dupa:(

Gość miki213
dołaczam ja tez majówke spedze w 4 scianach...eh a za rok juz nie bede miala weekendu:(3 majcie sie jakos

Kurzaja ja tez tak mam :( smutno mi tragicznie co zrobic z taka samotnoscia ?:(

Igantka z wybrzeża jestem. Nie mam pojęcia co zrobić z tą samotnością :( Mam tylko nadzieję, że może niedługo kogoś poznam , z kim mi się ułoży. A Tobie Tyzik współczuje , że miałaś do czynienia z takim facetem .

ano miałam:) i pomyśleć, że już po zaręczynach byliśmy... ale już jest dobrze:) wiesz, znajduje się wtedy, kiedy przestajemy o tym myśleć:)

kurzaja i tak masz lepiej niz ja bo jestes otwarta na nowa milosc Mnei wykonczyl zonaty facet, zlamal mi serce i podeptal moje zycie Ciezko jest sie podniesc, brak checi do zycia i taka samotna majowka i nie tylko :( Czuje sie na zakrecie :(

Wiem właśnie, że miłość przychodzi wtedy kiedy najmniej jej się spodziewasz. A ciągłe myślenie o potencjalnych partnerach działa jak odstraszacz. Ale jak tu nie myslec o tym jak tak smutno i samotnie na duszy i ta potrzeba przytulenia jest aż tak silna :(

eh wiem co czujecie :* mi za to straszliwie brak przyjaciół

tyzik, a czemu tak ci sie ulozylo ze nie masz przyjaciol ja sobei sama zadaje to pytanie, mam tylko jakis znajomych i to znajomosci powierzchowne i jakos nei chce mi sie z nimi spotykac Czyje ze wegetuje i nei wiem jak mam wyjsc na prosta Ten weekend mi sie tak dluzy i dobija mnei :(

Iganatka Powiem , że u mnie też nie jest za różowo. Bo przecież musi by coś nie tak skoro tak dawno nie miałam swojego mężczyzny. I nie chodzi tu w ogóle o wygląd. Chyba za bardzo jestem wrażliwa, zabardzo wszystkim się przejmuje.

mi chyba dlatego, że po studiach wróciłam do rodzinnego miasta, znojomi studenccy rozjechali się po polsce, a z tymi z czasów liceum nigdy za bardzo się nie trzymałam, zresztą też każdy już gdzie indziej mieszka

A co do przyjaciół jestem w identycznej sytuacji jak Ty Iganatka. Same powierzchowne znajomosci, z czego każda pojedyncza osoba z tych znajomości ma swoich przyjaciół, dobrych znajomych. A ja marzę o takiej paczce prawdziwych przyjaciół. Nawet nie mam kogo zaprosić na swoje imieniny lub inne świeto na grilla czy mala impreze.

dokładnie, mam to samo:( same powierzchowne, nic więcej:(

Kurzaja, na pewno z toba jest wszystko w porzadku, pewnie jestes tylko wrazliwa osoba, a dzisiaj ciezko o fajnego faceta Ja tez nie potrafie sie zakochac na zawolanie, to po prostu jest neimozliwe I do tego zle lokuje swoje uczucia Tyzik, mam podobnie Ile macie lat?

Gość spoko u mnie w domu
wczoraj rodzice pojechali na obiad do restauracji, rodzeństwo do znajomych a ja musiałam kosić trawę, sprzątać w ogródku, myć okna:O

Eh.. Mialam wypoczac w ten dlugi weekend, a tak naprawde zmeczona jestem tą samotnością jak diabli.