Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurzaja

Majówka w 4 ścianach

Polecane posty

Gość NO TO ZAłóżMY PACZKę ZNAJOMYCH
a Wy? skąd jesteście? ile macie lat? .......?

Gość nie jesteś sama
Wrocław, 29

Wiem , że przyjaciel to wielkie słowo. Sama nigdy nie mialam takiego prawdziwego. Zalezy mi chodziaż na jednym dobrym znajomym :(

no i co? cisza.... hehehhh wiadomo ...szukam przyjaciól, ale siedzę w swej skorupce.

Gość nie jesteś sama
z czasem się dziczeje, coraz trudniej sie dogadać i nawiązać nowe kontakty, niestety

no to nie jest źle....

No tak... jak sie przez kilka ostatnich lat wlasciwie z nikim nie gadał o czymś innym jak o widlach i pomydlach, to nie dziwie sie że jestem w skorupie:( Bo tak jak juz wczesniej wpsomnialam mam tylko powierzchownych znajomych. Ale chce to zmienic, bo cholenie mi to przeszkadza.

bo wiecie.............czasem strasznie samotnym można być nawet mając rodzinę, męża , dziecko...Ja tak mam ...jesteśmy szczęśliwi i kochamy się bezgranicznie, ale mój mąż nie pojmuje c zego mi brakuje.On zupełnie tego nie rozumie. Zapomniał jak to było kilka lat temu i mu zupełnie nie brakuje przyjacioł. Zastąpil ich sobie rodziną..... a jak tak nie poitrafię i mi strasznie ciężko z tym ................:-((

Wygląda na to , że jestem najmlodsza z Was. 21latka, ktora nie ma do kogo gęby otworzyć :(

Gość tez spedzam ten weekend
ja juz za stara jestem do waszego grona. u mnie to chyba od zawsze bylo tak samotnie. ale wczesniej to jakos mnie za bardzo nie martwilo, lubilam poczytac sobie ksiazke obejrzec film, jakis krotki spacer ze znajoma, odwiedziny rodzinki itp a teraz juz mi to nire wystarcza

A ile masz lat i czego dokladnie Ci brakuje? Opowiedz nam o tym.

to poznajmy sie, zrobmy cos z nasza samotnoscia, wiek jest neiwazny te kilka lat w ta czy w tamta

.a ja rok , dwa .....po ślubie też nie myślalam o Nich....teraz już za poźno..........Tamtych już nie odzyskam , a na nowych już jestem za stara ....do szkoły już nie pójdę(nota bene jestem po studiach) , pracę mam bardzo stabilną.....a w niej ZERO szans na przyjacioł.i co ....do konca życia juz chyba nie znajdę paczki równych znajomych.....boli mnie to/

Gość Paluszkowa
Ja z kolei mam 19 lat i tez samotna jak ten Tomcio Paluch :( Znajomi mnie mają w d.

Gość nie jesteś sama
9 maja

Gość ja też amm lat 22 przyjació ni
przyjacio NIE MAMMAMMM

Gość Tikitikikiki
Często radzą aby wyjść do ludzi, poznawać ich. Ale właśnie i tu jest problem. Po pierwsze nieco zdziczałam. Po drugie chce poznac nowych ludzi ale gdzie? Jakos od dwoch lat staram sie poszerzyc niektore znajomosci od powierzchownej do wiekszej ale bez skutku :(

Gość tez spedzam ten weekend
pisalam juz wczesniej mam 32 lata nie mam faceta ani dobrych znajomych z ktorymi moglabym spedzac wolny czas. chyba najbardziej to mi brakuje drugiej polowki...

Mi jakoś nie zależy na tych właśnie powierzchownych znajomościach.

Gość nie jesteś sama
o cholera ale pieprznęło, burza u mnie się rozpoczyna, znikam

Gość wROCłAW TO CUDNE MIASTO

U mnie nie ma burzy i jak na razie nic sie nie zapowiada... Tym bardziej jest mi smutno, ze w taki piękny bezchmurny ciepły wieczór siedzę sama jak ten młot :O

moje piękne, przestajemy smęcić i marudzić:) czas wziąć się za siebie i za swoje życie:)