Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODY21

Mam ochote nieraz na taką dojrzała fajną kobitke

Polecane posty

niezaobrączkowana :D i jak na razie nie zanosi się na walc Menelsona ;)

nawet mnie nie widziałeś... Czyżbyś szukał już żony? ;)

Gość to ja ROZZI
tez sie lapie w przedziale wiekowym

Gość to ja ROZZI
Jestem w tym najnizszym przedziale wiekowym

dry skin na szukanie żony nigdy nie jest za późno.Zwłaszcza,że interesują mnie tylko teraz poważny związek,a nie przelotny.

Hmm... rozumiem :) Tylko chyba za duża różnica wieku jest między nami... To by raczej nie wyszło...

Najgorsze jest to,że w młodszych dziewczynach odemnie nie widze takie co by się nadały do poważnego związku

dlatego że do związków się dojrzewa i może jesteś zbyt krytyczny. A Ty jeszcze nie spotkałeś tej jedynej.

może podam ci przykład na moim koledze co jest starszy odemnie o 3 latka.Może wtedy zmienisz zdanie,że coś może by z tego wyszło:)

właśnie chodzi o to,że ja wyprzedzam w dojrzewaniu moich rówieśników.Nawet to słysze od nie jednej koleżanki która jest starsza o np 6 lat

Za krótko Cię "znam" ale fakt mam wrażenie że jesteś dojrzały i wiesz czego chcesz.

Ale to nie oznacza że powinieneś wiązać się z kobietą dużo starszą od siebie.

Więc zaczeło się tak.Znajomy wyjechał do angli jak większość naszych rodaków w pogoni za pracą.Wyjazd miał miejsce jakieś 2 lata temu.Wylądował pod londynem gzdzie załatwił mu kuzyn prace.Mieszkał z dziewczyną(polką) która przyjechała w ten sam dzień co oni i z bratem pod jednym dachem.

Dziewczyny nie znali.Taki przedział dostała cała trójca i tyle.Najlepsze,że dziewczyna była starsza od kumpla o 9 lat.Nie odpowiadało obum stroną,że mieli mieszkać ze sobą bo za duża różnica wieku była.

Po pierwszym tygodniu tak się z żyli ze sobą,żę jak im kogoś teraz nowego dają na domek to po pierwszej nocy wyprowadza się z domu.Taki czad dają innym:) Dwa miesiące mineło i kumpel razem z nią zaczeli być oficjalnie ze sobą.

Są razem ze sobą do dziś i ich rodziny to akceptują!Brat kolegi mówi,że lepsza szwagierka nie mogła mu się trafić.

Przepraszam, nie odchodzę bez pożegnania ale musiałam zwolnić komputer i za chwilę to sie powtórzy :( Zaraz napiszę co sądzę o historii którą opisałeś :)

Mówią, ze miłość nie zna granic... Nie znam tych osób i nie chcę generalizować ale! często takie pary mylą fascynację z miłością. Nie jest tajemnicą że największy popęd seksualny mężczyźni mają w wieku 20+ lat a kobiety 30+ więc trafili na siebie właśnie w tym swoim "najgorętszym" czasie. Co będzie później? 9 lat i wynikająca z tego przepaść czasmi jest barierą nie do pokonania. A wychodzi to na jaw dopiero po kilku latzch bycia razem.

Też masz racje ale jednak jest możliwy ten przedział.Mam jeszcze jeden dobry przykład na rodzicach mojej koleżanki.Jej matka jest starsza od ojca.Różnica między nimi to 7 lat.

Wiesz ja też mam taki przykład w swojej rodzinie gdzie różnica jest - uwaga- 12 lat! I była zdrada i było dziecko nieślubne (choć takie rzeczy zdarzają się i w związkach gdzie partnerzy są w zbliżonym wieku)

Człowiek nigdy nie wie jak to będzie naprawde.A twój przyszły może mąż jest starszy od ciebie czy może jednak młodszy?