Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość space harmony

Szczupłe kobiety dla szczupłych facetów , a grube kobiety dla grubych facetów !!

Polecane posty

taaa problem jest w tym, że dla każdego "idealny" jest inny- musiałbyś byc jak sam Pan Bóg pod 1000000 postaci

czy ja wiem czy tak fajnie?ja jestem idealem ale zycie mam ciezkie ,nikt mnie nie lubi bo zadroszcza ,na uczelni wykladowcy sie slnia na moj widok a koledzy?ech macaja i macaja a ja musze z nimi do kibelka łazić ech...az mnie dupa boli . Naprawde, sie nie smiejcie ,tutaj zadne smichy chihy nie pasuja trza beczec :O :classic_cool:

oj to ideałem już nie jesteś bo masz dupę jak wiadro ;)

e tam mam the best pupcie ,jedrną gladziutka i fajniusia :classic_cool: cream a cos sie tak krzywisz ja stwierdzam tylko fakty :P ;)

i co z tego jak boli?? :D

a co myslałaś??? że baba babie grzecznie powie- tak jesteś ideałem?? :D zapomnij:P

cream - ja twojego tyłka nie widziałam- nie do ciebie to było;)

ech no tak ta babska zawiść 😭 ;) cream-mnie tam Twoja pupcia sie podoba ,jest taka ze mmm...uwazaj wiec nie jadlam sniadania :schrupie ja :D

a tak a propo...to ty i zdjęcia swojego zadka puszczasz w obieg??? dawaj pooglądam:D lubię oglądac męskie pośladki :P

ja chce dupe oglądać nie bokserki:P

Gość Ale pi...licie
Może jeszcze segregację rasową wprowadzić? Mam nadzieję, że normalni ludzie nie biorą poważnie tych głupot. Widziałem wiele par, gdzie jedna osoba jest drobniutka i szczuplutka, a druga puszysta. Tak więc temat bez sensu i składu, a jego autor to typowy TROL.

nie no fajne bokserki i boski tyleczek sa mniamniuśkie .Moj byly mial tyleczek cudenko a jak chodzil przy mnie w sexi bokserakch to wariowalam ,aj aj ciezko bylo sie powstrzymac zeby nie rzucic sie na niego nie nie zerwac majtoch :P

czy ty mnie chcesz doprowadzić do stanu wyczerpania nerwowego? żeby zobaczyć kawałek tyłka najpierw muszę przeczytać pół twojego porąbanego topiku:D aleeeee dupka zapowiada się calkiem całkiem:P mniemam że jest owłosiona:D bo ja niestety mam to zboczenie że lubię facetów owłosionych:P

itsonly- mój chodzi przy mnie bez bokserek:p oczywiście jak dzieci spią;) jest sto razy fajniej ;)

bosz cream- nie podniecaj się tak- mi się podobają prawie wszystkie męskie tyłki:D zresztą każdy ma w sobie coś fajnego:P jak nie tyłek to siusiaczka - jak nie siusiaczka to .......kurcze fakt bez fajnego siusiaczka reszta się nie liczy:P

ike no ale to Twoj maz a z Matim bylam od 2 tygow wiec nawet nie nalegalm zeby je zdajal przecie niewypadalo tak do gaci sie dopierac odrazu :P Cream -tylek nawet nawet ale gatki to bys zmienil :P

itsonly ja na pierwszej randce powiedziałam wtedy przyszłemu męzowi - rozbieraj się- i ten pposłusznie się rozebrał ;) cream:O to żeś teraz walnął bo mój mąż jest misiowaty:P a tyłeczek ma sexi jak mało kto :P

Swoja fote to i ja bym dala ale sie boje ,jesce ktos ze znajomych tutaj przesaiduje i bedzie breht ze mnie :(