Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr Stolny

dziewczyny na jakie cechy zwracacie najbardziej uwage u facetow?

Polecane posty

bo padło tu takie stwierdzenie, że "U kobiet zawsze będzie liczyła sie kasa", a ja w dupie mam to, czy facet ma kasę, czy nie, różnie w życiu bywa, kasę dziś sie ma a jutro można wszystko stracić, przez jakąś głupotę, a głupoty każdy w życiu popełnia, mniejsze lub większe, ja potrafię zarobić na siebie i na dzieci i to mi wystarczy,

zapomniałam tu się zgadzamy jakoś nie widzi mi się kobieta która nie jest w stanie iść do roboty bo tak jej się uwidziało że to facet ma na nią łożyć kurna w związku jestem za wspólną kasą ale pochodzacą z dwóch źródeł nie ważne ile ale liczy się fakt jak związek to związek i to na równych prawach

a mi by sie niewidzialo bycie na utrzymaniu faceta ,a jesce wypominalby kazdy grosz,,o nie nie nie nie zreszta lubie parcowac,otaczac sie ludzmi wiec siedzenie w domu nie wchodzi w gre ,dzieci zreszta tez :D

kazdy tak mi mowi ale nie ze mna te numery ,tzn nie mowie ze nie chce miec wcale dzieci ale do 28 roku zycia odpada :) chybaze wpadka bedzie ale mam nadzieje ze nie :D