Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie ja was teraz

co robicie teraz ?

Polecane posty

sumienie, jasne, jeden komputer (z trzech, których używam) zostawię i się podzielę wiedzą, pewnie to będzie laptop, bo przecież nie ten w pracy, wtedy nie miałabym gdzie się użalać o każdej niemal porze :-P

sowa, gdzieś czytałam, ze z kafe się nie odchodzi :-O chyba w tle wstawili jakieś hipnotyzery :-)

ano wlasnie, kolejny problem zbyt latwy dostep niby mozna sobie zablokowac ale potem bedzie z kompa kolezanki, z pracy... i skonczy sie gdzies w niebezpiecznej dzielnicy z kafe za 5 zlotych z kafejki trzeba sobie jasno powiedziec: problem jest w nas :p :D

jesteśmy zgubieni i nie ma co się oszukiwać :-P

ja? paskudnego? :o ja takich rzeczy nie pisze, mimo ze czesc bardzo by chciala i w to goraco wierzy :p :D

Tylko pisanie - to zaden nałóg:) Tak jak tylko picie:) Gorzej, kiedy człowiek podczas szczytowania przerwie, żeby napisać posta... ...to tak, jakby zaczął sprzęty z domu zamieniać na procenty :)

szukanie:D:D:ddobra jesteś- a masz juz taką fazę? Sumienie-nie za bardzo:O Dobrze, że drugi nałóg mnie wzywa:P

no tak, tylko jak to stwierdzic jak sie nie ma ekhm.. sprzetow w domu aktualnie? :p :D

jarkowy wał z kołdry:p i mnie nie przebijesz;) macie racje i problem;) - czas od wejścia na o2 do znalezienia was na forum nigdy nie przekracza 10 sekund. to chyba już niedobrze, co?;)

Szukanie pracuje dla o2.pl ma prowizję od ilości użytkowników (reklamodawcy liczą zapewne liczbę wejść) wystaczy poczytać jego posty, juz pomijajac jawną agitację powyżej ;-) przeważnie (te posty) przemawiają na korzyść kafe bo dobra lektura, widac, ze wygrał konkurs na jedego z "przyciągaczy" :P :P

Platyna, powiedz, ze mnie nie miałas na myśli :-O

z drugiej strony sprawiasz wrazenie dobrze poinformowanej wiesz? :p czuje ze znasz tutejsze realia lepiej niz ja np, a to juz o czyms swiadczy :D :p

to bardzo się mylisz, bo jestem tu krótko;) widocznie jestem spostrzegawcza i orientuje sie szybciej niż ty:p

sumienie :-D chyba kasa na wakacje pójdzie na terapię :-O Platyna, i co nowy nick coś pomaga, mniejsze poczucie winy? :-) to pomóżcie mi wybrać jakiś odpowiedni w ramach początku terapii :-P