Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie ja was teraz

co robicie teraz ?

Polecane posty

Nie :( Hahaha nie przekonuję mnie to zbytnio :D Fantazję mam ukryte :classic_cool: A swoją drogą trudno się go było pozbyć :O

ale gdybys nie miala takiego ozorka dlugiego moze by siedzial do switu i czekal... :p :D

Gdybyś Ty miał takich... oryginalnych pomysłów to nie musiałabym go tak spławiać :D :P Ale urocze to było z jaką nadzieją pisał, że poczeka jakbym się zdecydowała :D Hhahaha

e no co ty, przeciez on wkroczyl razno do akcji, ja tylko podtrzymalem jego... zainteresowanie :p :D mowilem ci.. ten nick... :D :p

Sądzę, że ... wszyscy razem i każdy z osobna :classic_cool: :P Z Tobą na czele :P :D Nie no dobra, czasem żałuję :D :P

no.. w to juz predzej.. :p :D ciekawe czy czekam znowu czeka az ja wywolamy czy kibel moze naprawia :D :p

leże sobie na wyrku,klikam na forum i gg ,pije czerwona herbatkę ,slucham muzy i probuje opanowac czkawke:( a wlasnie moze ktos zna sposb na czkawke? wypilam duszkiem pol butli mineralnej ale nic nie daje :(

samanta- gdzie się podziewasz:) Mex- ja tylko znam,żeby zatykać nos i usta przed czkawką. Ale to jest pomysł na nowy temat:)

cos ze starszeniem?slyszalam tez o tym ale o takiej godzinie nie ma kto mnie przestraszyc chybaze duch dziadka przyjdzie w co watpie :D

ja spałam po południu, potem rozrywka out, a teraz w środku nocy sprawdzam, czy coś mnie nie ominęło na kafeterii :-O jak zablokowac sobie w komputerach ten portal?

haha nie to odpada nic nie bylo a jakby i nawet bylo to biore anty anty wiec nie ma szans ale plus za pomysl hehe jakby byla taka mozliwosc i bym byla w ciazy to chybabym dostala zawalu i sie przekrecila :D

paloala(czy jakos tak hehe ) --> rowniez kieruje takie pytanie do Was jak zablokowac kafe? tak sie uzalenilam ze masakra ,wczoraj mialm wypad za miasto i zamiast pic z innymi siedzialam przy ognisku z kompem az kolega sie zbulwersowal i cial mi spalic jego 😭