Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie ja was teraz

co robicie teraz ?

Polecane posty

haha co robie? a ja myslisz? Roznie to bywa,na chujawkach sie bujam ,w piaskownicy siedze (serio) ,a to nalawkach siedzimy albo na skateparku ze znajomymi i takie tam rozne dziwne rzeczy ale wstyd pisac :P

Platyna, mój nick mozesz sprawdzić po numerze jak klikniesz na nick :-) Twój 6126704 mój 5637424 jak widzisz niewiele wcześniejszy ale jak mozesz kojarzyć od dziesiecioleci skoro jesteś od grudnia? :-O

i jakie topiki preferujesz? :-) w grupie wsparcia anonimowych obowiazuje szczerość do bólu :-D

ale co mam sprawdzic? ilość postów? mój jest dzisiejszy:p zmianą nika chciałam czczę poczatek nowego zycia:D

platyna, w pasku adresu masz numer a pytam mexx bo ma podobny do mojego :D

kolejność rejestracji miałas sprawdzić, na końcu jest liczba, ja jestem 5 milionów któraś, Ty 6

hmmm kto wie, niektórzy porzucają stare i zakladają nowe :-D na którymś topiku czytałam, ze historię z tego forum ktoś usłyszał w metrze nowojorskim, jakies polki sobie opowiadały

od kiedy? dokladnie nie pamietam ale od pazdziernika czy listopada tamtego roku ale w grudniu mamutek sie wkurzyl i umowe na rzadanie rozwiazala wiec nie mialam gdzie pisac zreszta czasu tez nie bardzo starczalo nawet u kolezanki czy w kafejce przesiadywac bo to nie to samo co swoj prywatny legalny komp i net hehe .Potem chyba w lutym na siebie wzielam neta ale nie pamietalam hasla wiec zalozylam 2 nick aczkolwiek prawie taki sam co 1 :mialam ItsOnlyMexx bez 20 :D

jakos mi sie wierzyc nie chce za male to kafe sie wydaje zeby to mogla byc prawda :D

jeki ciort mnie podkusil zeby bezprzewodowke wziac tak to mialam spokoj tylko w domku moglam sie udzelac a teraz? na podworko ciagam a i jak sie kapie to biore ten piekielny wynalazek 😭

na kafe ludzie piszą od wielu lat, kiedyś widziałam jakiś topik z 2002 roku, więc wszystko możliwe... na pewno większość po jakimś czasie znika (nadzieja :-) )

nie nie do poli :D ten nick pod ktorym psizesz masz gdzies od lutego tak? bo dosc zawile napisalas :D :p

od lutego jakos hehe zreszta juz sie pogubilam czy ktos do mnie pisze czy nie a idzie Wy ,ja tak sie nie bawie :P ;)

Ja właśnie dostałam znak od losu - komp mi sie zawiesił:o Sumienie, a gdzie sie pochowały twoje projekciki? Coś dzisiaj nie brylujesz;)

no bo nie pamietam kiedy ja sie zaczernilem a wychodzi ze podobnie jak ty ;)

nie wiem, juz mnie nikt nie kocha 😭 wiedzialem ze sie szybko znudze, ale ze az tak szybko... :o :D