Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie ja was teraz

co robicie teraz ?

Polecane posty

wygoncie mnie stad ,musze isc spac bo rano wsatje a siedze jak duren na kafe i sama do siebie sie smieje jak down 😭 niedlugo dojde do wniosku ze zamiast faceta wystraczy mi komp i kafe a to juz pod jakes zboczenie podciaga 😭

no ciekawe czy krocej niz ja :D a poza tym moje pory sa raczej kiedy ruch jest slabszy, to mam inna perspektywe i przeplyw informacji jakby mniejszy :p :D

Szukanie, to pewnie byłeś na tyle dobrze prognozujący, ze zostawili Ci wolną rękę i agitujesz tylko tyle ile chcesz ;-) a premia i tak nie przepadnie :-P no ale my tu gadu gadu ....

:D ale wiesz ze mi to udowadniajac sama tez sie pograzasz? :D :p a szczerze to juz nie pameitam kiedy ostatnio tak pisalem :p no ale widze ty pamietasz :D

ItsOnly Mexx przecież my wszyscy wiemy jak jest (z autopsji)

Platyna krótko to ile wg Twojej definicji? tak dla porównania pytam

Bynajmniej nie zapisuje sobie w kajeciku:p Jak siadam sobie koło 23 i przeglądam topiki z całego dnia, to nie ma możliwości żeby się na ciebie nie napatoczyć. Na szczęście w tym tygodniu będe miała dużo zajęc wieczorno-nocnych... i tym samym spróbuje sobie udowodnić ze jeszcze nie jest ze mna tak zle:o

Gość bjshikruxh nfvmj xu
jemy pitte w londynie ;)

Pierwszy raz na kafe bylam gdzies w grudniu, ale to raz i nawet nie wiedziałam co to do konca. A na dobre usiadłam gdzies w polowie lutego... i nie wstałam do dzisiaj mam wrazenie:o czyli 2 i pol

powaznie? bo ja sobie nie przypominam zebym ostatnio jakos aktywnie dzialal, poza wieczorami no i czasem popoludniem moze no :p chyba ze juz mi zupelnie odwlilo i nawet nei pameitam :p :D

oj ostatnio bardzo duzo tzn nie ze non stop 3 -4 godziny hehe bo tak to tylko wieczorem a tak w dzien np przyjde z podworka na obiad to zajrze i cos poklikam albo jak siedze u kolezanki to tez nie omieszkam Was nawiedziec a jak mam faze to targam kompa na podworko albo na domek ,na uczelnie tez mi sie zdarza brac 😭

no widzisz, z tego co pamietam to ja gdzies w marcu, troche na pomarancowo i zaraz potem jak widac :p co prawda juz kiedys tu zajrzalem na krotko tez, tyle ze bez zapuszczania korzeni, wiec sie nie liczy :p

ja od dawna znam to forum, ale wpadałam dorywczo w ramach zdobywania informacji o zdrowiu i urodzie oraz modzie i ubiorze na inne działy czasem rzuciłam okiem a od jakiegoś czasu mam dodatkowy dylemat w zyciu osobistym, że tak powiem (równa się to tez większej ilości czasu spędzanego w swoim własnym towarzystwie oraz towarzystwie literek na monitorze) i zaczelam się udzielać gdzies tak w styczniu (wciąż na pomarańczowo) i w marcu na polaolowo

czyli ze ci odwaliło i juz sie nie kontrolujesz:p chyba ze to ja mam schizofrenie czy jakies inne rozdwojenie:) ja sie przyznałam to teraz wy... jak na AA;) w tym wypadku AK;)

wszyscy więc jesteśmy na świeżo, miejmy nadzieję, że niedługo minie nasza zmiana (oby godni następcy) :classic_cool:

Osobiscie to albo karte z netem wyrzuce albo dam do serwisu gdzie beda mojego skarbeczka 3mali ponad miesiac ,innego wyjscia nie widze :(

ja grupę wsparcia AK zakładam już ze dwa tygodnie :-O moze wreszcie się uda :-)

A jak można zablokować kafe? Bo ja mam już tego ustrojstwa serdecznie dość, znajomych zaniedbuje, psa rzadziej wyprowadzam:o

polaola ==> nigdy ze sobą nie rozmawiałyśmy, bo raczej preferuje inne topiki;) ale mam wrażenie jakbym twój nick kojarzyła od dziesiecioleci:o tylko nie wiem o kim to gorzej swiadczy;)