Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie ja was teraz

co robicie teraz ?

Polecane posty

Była dzisiaj sowa? Bo od dwóch dni coś się mijamy. Zapomniałam zapytać, masz coś do mojej platynki? Bo coś oziębłe to powitanie było;)

no tak, do stop powinienem sie rzucic? :o :D byla, jesli na nia nie wpadlas to sie minelyscie doslownie

ze to niby ja? bo juz mi ktos to sugerowal, a nawet nie wiem dokladnie gdzie to bylo :p :D

My też cie lubimy i kafeteryjny 🌻 I sumienie w dwóch osobach, kto wie moze nawet całą hordą;) Rzucanie miesem możesz sobie oszczedzic, poczułam przekąs przy słowie "platynka". A moze mi sie wydawało:p

dwoch? :D napisz drugi pls ja mialem swoj dzien szczerosci, ty tez mozesz raz :p ciesz sie ze o twoje cie nie pytam, bo cos czuje ze to ty kombinujesz :D dlatego taka nieufna w stosunku do mnie np jestes :D

A proszę cie bardzo, mam chwilę słabości: czekam Platyna Złośliwa86 (w lutym tak pisałam, bardzo rzadko) oraz... Apostoł Nienawisci (zbanowany:(, ale troche popisałam zanim ktos sie zorientował) i jeszcze dwa, do których sie nie przyznam;):p:D

MAcie znajomych ktorzy wiedza ze tutaj przesiadujecie? Mnie kiedsy kumpela spytala czy na tym forum sie udzielam i jsli tak to pod jakim nickiem bo sama tutaj od czasu do czasu zaglada i niby zaobserowala ze jest osobka "podobna " do mnie hehe.Oczywiscie udalam ze nie wiem o co chodzi a przxeciez powszechnie wiadomo ze jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kafe ;) :D

apostol podszywka tak? a cos pameitam bylo :D :p ale pytalem o nick ktory uwazasz ze przybieram jeszcze :p

Gość ja płączę przez mojego hłopaka

...bo są mi jeszcze potrzebne;) Wiesz, czasami odnosze wrazenie ze sumienie i wulgarna to ta sama postac, nie wiem czemu...;)

Gość a ja wlasnie wrocilam
z imprezy swietnej w klubie i ide spac bo padam :)

a wiesz co... ze ja tez mam takie wrazenie czasem? :D ma identyczne poczucie humoru do mojego i idealnie lapie moje dowcipy, co sie nie az tak czesto zdarza :p

no to ta imreza nie byla wcale tak swietna ,jak ja jestem na udanej imprezie to wracam na 2 dzien wieczorem :P

no, i "sumienie k" pojawia sie w minute po wpisie "wulgarna_sucz", na kazdym najgłupszym topiku:p ale nie podejrzewam cie o to, niezły psychopata musiałby z ciebie byc;)

no a tak teraz czytajac to wszystko o tych nickach to zaczynam rozumiec ze to jakis projekcik faktycznie jest :D :o

no wiesz, miej mnie za psychopate, ale ze myslisz ze bylbym taki glupi zeby nie umiec zachowac pozorow gdyby to byla prawda... to mnie obrazasz :D ;) wiesz, ja ja tropie ;) albo wypatrujemy tych samych topikow, nei wiem co jest blizsze prawdy :D :p

Łe tam zaraz projekcik... raz na jakis czas musze zmienic nick w celu udowodnienia samej sobie ze przeciez tych postów to wcale az tak duzo nie mam...:o a podszywy to inna sprawa;)

a ja musze cos zjesc bo padne, a na pewno nei zasne... :o dobrej nocy, na wszelki wypadek :p

mysle ze... wcale tego nie widać;) lepiej nie wyciągaj wniosków, celowo cie wpuszczam w bagno, nawet jezeli napisałam najswietsza prawde;) czasami prawda najtrudniej dociera:p moge cie jedynie zapewnic ze z wami rozmawiam szczerze i zawsze pod tym samym nickiem, ot co;)

spieszę nadmienic iz polubiłam was ze wzgledu na abstrakcyjne poczucie humoru i wysoką kulture osobistą;):p

Wszyscy mnie ignoruja ale sie do tego juz przyzwyczailam ,jestem dzieciuch i niewarto zaprzatac mna glowy...wiem... wiem... przegralam zycie ...ide sie powiesze a potem poloze sie spac 😭 Dobranoc :(