Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

Gość zakochany w Tyziku
Tyziku ale co mi po tych wszystkich kobietach kiedy tylko Ty jestes tak bosko urocza?:)😘 nic nie wiesz o mnie i niech tak zostanie niezapominajka nie bede sie ujawnic z nikiem,i tak nie mam szans bo ona zabujana po same uszy:p

ale chce mi sie juz spac... czy to tylko mi? rany jutro musze wstac 6.30 no nie wiem jakim cudem to zrobie :classic_cool: chyba ktos bedzie musial przyjsc z wiadrem wody:D

hehe nie będziesz sie ujawniał, czyli jednak masz czarnego nicka;>:P czekoladka, cześć piękna :*

czekoladka hehe :D dobry pomysl :D Ale powaznie od jutra zaczynam nauki :P :classic_cool:

a mi kolezanki mowia ze jak chodze po krece tylkiem a wcale tego nie chce :o:o:o i sie zle z tym czuje:o ale jak go w miejscu utrzymac o to jest pytanie... :classic_cool:

a ja nic, bo nawet nie powie kim jest:)

Malinka ja wpadne z tym wiadrem :D A ty znowu musisz tak wczesnie wstawac :-(

malinka, nie martw się ja wstaje codziennie o 5:45 ;] no prawie codziennie, bo jutro tez o 6:30

ja na szczescie interesuje sie tancem brzucha i krecenia bioderkami.nie chwalac sie jestem w tym dobra;) a zreszta mam czym krecic;) tyzik ze nie chce sie ujawnic to znaczy ze jest niesmialy.;) moze nawet uroczy;)

albo jest jakimś czarnym nickiem ;> ;) a ja nie twierdze ze nie jest uroczy:) fajnie masz z tym tańcem brzucha:) a tym tyłkiem, to ja tez ni cholery nie umiem tak fajnie krecic

Gość zakochany w Tyziku
Tyziku a mam czarnego:D😘 ale nie zdradze bo i po co? moze kiedys;) czekoladkoooo nie jestem niesmialy,nawet przeciwnie;) po prostu nie ma to sensu

Gejsza ja czasem czuje sie jak chodzacy wrak czlowieka moze nie wygladam ale jak mam dola to tak sie psychicznie czuje niestety:( Czesc czekoladka wiem co czujesz ja tez sie wkurzalam jak u mamy mieszkalam bo do kompa to byly zapisy i ustalone godziny masakra byla jak ja chcial;am posiedziec a tu brygada RR wpadala i wywozili mnie na krzesle obrotowym do mego pokoju.Czasem fajno bylo jak sie tluklismy z bracmi mlodszymi przynajmniej cos sie dzialo:)

ohhhhooho Malinowa ja to moge nie spac cala noc za to najchetniej bym spala tak do poludnia :D taki nocny tryb mi pasuje.....:classic_cool:

A ja jutro ide rano na plaze, a co? :D juz sie umowilam :D bedzie burza, tak duszno... :p A ja o takim wywijaniu tylka moge tylko pomarzyc :P

A z ta szkola tanca to ja sie do was przylanczam moze sie czegos nowego naucze bo jakos mi to idzie ale nie tak jak ta z You can dance tez jednym okiem patrze na to:)

trufel ja też tylko pomarzyc mogę;p

niezapominajka ja mam taki problem ze mam neta od neostrady i spalilam liveboxa;) i teraz musze dzielic sie modemem;)musze kupic sobie router

a ja patrze jednym okiem na komedie na polsacie;p

niezapominajka wiem....jak mam dola to tez sie czuje jak wrak...:-0 Najchetniej bym sie wtedy zamknela w pokoju,weszla dop koldre i nie wychodzila az mi nie minie......

bo mój tyłek się do tego nie nadaje;p hehe

Tyzik ogladalam juz ta komedie nie raz ale teraz tak patrze i nawet podoba mi sie ten fioletowy kostiumik tej laski ale zabawki juz nie bardzo:)

Tyzik...a Twoj piecho to co za rasa? wyglada kropka w kropke jak moja kropka :P

aj dziewczynki a ktora sie dzisiaj opalala taka piekna pogoda byla??bo ja dzisiaj sie opalalam;) jutro do solarium na 7 minutek i smaruje sie garnierem i jestem juz taka jak moj nick;);) 😘

trufel :D 🖐️ Wiecie co brakuje nam tu facetow :-0 Gdzie oni wszyscy sa?????jest tylko zakochany w tyziku ale on cos nie chce z nami gadac :-(

labrador :) a zabawki faktycznie ma hmm.... interesujące;p