Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

w sumie to tak.;)ja sie intersuje autami a sama nie wiem czy takowy bede posiadala(zalezy to od tego czy zdam prawo jazdy;);) pomaranczki juz dawno na tym topiku byly ignorowane;)

Gość w nieskończoność
bojkotują mnie już 26 lat przywykłam

hej hej :D Dopiero z plazy wrocilam, jutro powtorka z rozrywki :P mam nadzieje, ze pogoda dopisze:P tez pamietam jedna historie :P sylwester pare lat temu, jeden typek sie przyczepil i zarywa beszczelnie, ja mu na to,ze mezata jestem i ze wlasnie maz do mnie dzwoni (akurat rozmawialam ze swoim chlopakiem), a ten koles na to \"ja tez jestem zonaty, ale co z tego, zawsze mozna sie pobawic\"... ech, co za kanal :P

GEJSZA88 to raczej te ciacho mnie Dorwało he he :):):) Raczej w sumie od Zawsze mi się podobał :) i z tego co się dowiedziałam to ja mu tylko nigdy on nie miał odwagi się ze mną spotkać a ja znim Ale miesiąc temu mój brat przyszedł do mnie i powiedział , że ktoś chce się ze mną spotkać i tak to się zaczęło heh .... kiedyś byłam z tym ciachem jak to ty mówisz na różnych imprezach itd itp Raczej to nie ie było kiedyś tylko wcześniej :) eh od nie dawna czuję sie bardzo szczęśliwa :) dzięki niemu :)Przepraszam że zatko tu wpadam :) ale jakoś i sama dla siebie Czasu nawet nie mam :)

trufel hehe niezle :D Lady ...eeee no to super :D Az ci zazdroszcze .....No tak ,teraz to juz na nic czasu nie bedzie hehe randki,randeczki itd itp :D :D :D To ci zycze zeby jak najdluzej to twoje szczescie trwało 🌻 :-)

w nieskonczonosc----> przefarbuj sie na czarno i wlacz do dusputy :P :D

hej hej pogoda do dupy! a tak fajnie bylo by na plazy, z ksiazeczka, od razu lepiej wiedza wladzi do lba, a tak bleeee, uczyc tez mi sie odechcialo Hehe.. ja za moim trolem z pol roku wzdychalam, a on nic..:P slepy

trufel nic sie nie martw...wkoncu przejrzy na oczy a ty juz pewnie znajdziesz lepszego hehe :D u mnie tez pogoda do dupy...ile razy cos sobie zaplanuje to dupa blada wrrr :-0 Od rana na zmiane deszcz ze sloncem ,raz zimno raz goracao ...szlag by to :P

Gejsza ten trol spi teraz obok mnie :P w momecie kiedy sie poddalam, i swtwierdzilam, ze mam gdzies..buch...:D przejzal na oczy :P u nas cieplo...mgla..i mokro :P

aaa..... hehe :D :D Widocznie nie przeczytalam dokladnie i nie zajarzylam :P

hehem wlanie przytalam artykul, rosja stara sie przestraszyc caly swiat :P

buziaki piękne :D i piękni :D :)

hej:) właśnie weszłam do domku:) bo wczoraj cały dzień i noc u "lubego";) :D byliśmy w brzeziu:) taki fajny ośrodek obok pleszewa, pełno wigwamów, podziemi, altanek, mini plaża, paint-ball, fry itd itd wchodzisz za 5 zł (= 1 cacyk- maja własną walutę i przy wejsciu jest kantor) i w cenie wejscia masz do oporu chleba ze smalcem i ogórków kiszonych :D:D aże ja kocham chleb ze smalcem ;p to obżarłam się jak świnia;p;p i wymyśliliśmy, że robimy tam wesele:D

tyzik ale super .... :-) no to mialas wczoraj udany dzionek :-) Ale swietne z tym wejsciem za 5zl !!! Hehe no tak ,jak ja bym tam weszla to pewnie tez bym sie narazla tego vhleba z tym smalcem :P zwlaszcza ze mam takie smaki ostatnio....:-) uuuuuu weselicho mowisz ? :D

nooo, smalec genialny mają::D ja w ogóle ostatnio żywię się nieustająco ogórkami małosolnymi :P

tyzik ja cos ostatnio sie za duzo zywie :-0 heh ....Cgyba z dwa tyg nie jadla prawie nic przez mojego dola a teraz nadrobilam...juz czuje ze mi poszlo w boki :P

eee trochę ciałka nie zaszkodzi :D:D:D lepiej trochę za dużo niz za mało:)

zakochany --> to przerażające ;) czuję się osaczona;)

hehe wlasnie ci mialam przedtem pisac ze niezly ten twoj adorator :D zawsze sie pojawia jak ty jestes :D