Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

tyzik do Anglii 😭 Jarek to ciebie nigdy nie ma 😭 przychpdzisz,pomachasz i uciekasz 😭 wypilam drinka ....i znowu zarlam lody :-P

Ja jestem usprawiedliwiona lodami :P a jaka jest u ciebie pogoda bo u mnie jest straszny wiatr i nie moge isc pod zimny prusznic bo przemarzne i bede chora....a poza tym tzytzki sie skurcza w takiej temperaturze...:classic_cool:

Do pod taki zimny prysznic w zaleznosci od orientacji trzeba sobie brac osobe,ktora bedzie pracowac nad nami zeby nic sie nie kurczylo hahaha :D

Fajnie :classic_cool: ale Ty jedziesz do mnie czy ja do Ciebie....? ktos sie musi poswiecic dla dobra sprawy ..:P

Ja wlasnie szwedalam sie w taka stasznie mokra pogode w poszukiwaniu ciekawych materialow do mej pracy ale tam gdzie bylam to nic ciekawego nie znalazlam jutro bede szukac dalej po innych bilbliotekac a moze cos sie znajcie zobaczymy.Oprocz tego bylam w szkole i przysnelam sobie az mnie ktos trzepnal w plecy bo zaczelam chrapac to przez to wczorajsze piwo:D Gejsza dlaczego taka przybita ja tam sie ciesze bo przed chwila przeczytalam wyniki z wczorajszego egzaminu i 5 jest a nic sie nie uczylam zdolniacha jestem w wspolpracy miedzykolezenskiej a prace sie napisze mam plan i jest dobrze:D

Jarek....no ale jutro juz mnie nie ma ...😭 To we wrzesniu mozesz wpasc....ale do wrzesnia to kupa czasu........😭 i tzytzki sie skurcza nie raz :-( niezapominajka czesc :D No to super,widzisz jakie z ciebie madre dziewcze :D ja za to zasypiam o 2 w nocy i walam sie na lozku i nie wiem co mi jest...a jestem troche zwalowana no bo sie boje troche :-(

Masaz plus inne triki na skurczonego czlonka tez jest dobry hahaha :D

Ale wysil sie troche zeby bylo duzo pianki :-) A masz wanne,prysznic czy to i to bo musze sie dobrze zastanowic gdzie bedzie lepiej.....:D

Oj widze ze sobie randkujecie wiec nie przeszkadzam i zmykam w ten deszcz trzeba oblac ten egzamin:D A ja tez nie moglam zasnac a ze wstaniem o 9 bylo ciezko ale jakos zie zwleklam z wyrka:)

Spoko.....no to w takim razie bedziesz mial duze pole do popisu,ze wzgledu na ograniczona ilosc ...hmmm.."pozycji" :D :D :D

Jarek zamyka sie kabine prysznicowa jak juz jest dwoje ludzi i lejesz wody i plynu do kapieli i jest piana ale wy macie problemy to co ja kiedys wymyslalam to jakby ktos spojrzal z boku to by tylko pomyslal ze jakas gupia hehe:D

nie uciekaj niezapominajka....my tu nadrabiamy zaleglosci tylko bo topik zamarl....:P

Na wodeczke do znajomych a mieszaja na koncu miasta ale za dlugo balowac nie moge bo do czwatku musze wyslac jej ten I poprawiony rozdzial i mam nadzieje ze przed 21 tu przyczlapie sie heheh

No sie sie troche odstresujesz niezapominajka :D Tak ,dobrze zrozumiales ...:classic_cool:

Dokladnie troche sie odstresuje a wy tu ustalajcie pozycje startowe jak bede w stanie czytac to was jeszcze dzis poczytam hehe mam dzis dobry humor i to mnie cieszy:D

Mi przychodza trzy na mysl w tym ciasnym pomieszczeniu..... Z czego jedna bedzie najlepsza no ale nie wiem czy taka Ci pasuje...

Dobre i to,przynajmniej nie walne gdzies glowa :P ........No ale musisz mocno trzymac ...:-)

czeko 👄🖐️ Jarek ja mialabym sie wyrywac? Chyba ze bylbys za bardzo drastyczny.........:D Ale...jakos bym przezyla...:D

Jarek czyli to byla aluzja do tego ze dawno tutaj nie bylam??;).:) nie mialam czasu i z internetem cos mi sie stalo ale teraz juz bede codziennie;);):)