Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitler też był z austri

19-letnia córka gwałciciela, Josefa Fritzla, może umrzeć

Polecane posty

Gość hitler też był z austri

http://www.wp.pl/r/6I273 urodziła się w piwnicy i nigdy z niej nie wyszła przez te 19 lat, ja też pewnie gwałcicł

Gość po przeczytaniu bełkotu
no skoro była ładna

a tak bardziej serio, to ta historia się wogóle kupy nie trzyma. Dziecko zmarłe po porodzie spalił w piecu, a 19stoletnią córkę jak zachorowała wiózł do lekarza, gdzie było jasne, że wszystko wyjdzie na jaw. Coś to grubymi nićmi wszystko szyte.

nie moge patrzec na tego typa :-0 :-0 :-0 skad sie takie psychole biora

Zgadzam się.I niby matka nie wiedziała. Jakim cudem jakakolwiek kobieta nie wie, co się dzieje u niej w piwnicy???? Nigdy tam nie schodziła???? Krzyków nie słyszała, walenia w ściany? Nawet jak było wygłuszenie pokoju, to musiała coś zauważyć, coś słyszeć.... Patologia...

Gość ale co dokładnie się stało
tej córce/wnuczce ? :O Cóż to za choroba w której są rozległe uszkodzenia wewnętrzne ? Tu generalnie nic się kupy nie trzyma.

Gość Zacytuje z artykułu
''Troje dzieci Fritzla mieszkało razem z nim i jego żoną, a troje z matką w schronie.'' ''42-letnia Elisabeth Fritzl miała zeznać, że jej matka Rosemarie nic nie wiedziała o dramacie'' ''Spekulacje, iż 68-letnia żona sprawcy wiedziała o schronie ...'' Teraz moje pytanie: Żona nie wiedziała o schronie, nie wiedziała o wiezionej córce, o kolejnych dzieciach? A ta trójka dzieci, które mieszkało z nimi to z powietrza? :( Nie zadawała pytań, skąd mąż wział troje dzieci? Dziwne to wszystko :(

strasznie dziwna ta historia...przeciez on w tej piwnicy urządził cale mieszkanie, sypialnie, łazienka, kuchnia....jak to wszystko pownosił, że sie żona nie zorientowała....nosił im przeciez jedzenie, ubrania, dla mnie nie do pojęcia :O...

Gość może to głupio zabrzmi
i sie bedziecie burzyć ale lepiej, żeby umarła :( ja bym nie chciala zyc z taka swiadomosciach i po takich przejsciach :(

pozostaje zapytać, na ile to jest dziwne, a na ile dziennikarze są debilami koloryzującymi i naciągającymi pewne fakty w istocie pozbawiając sensu artykuły, których i tak nie rozumieją?

Vinga35 --> no i jakoś te ludki jeść musiały, więc trzeba było robić duużo większe zakupy, a co z fekaliami, rury kanalizacyjne też były powygłuszane? czy chybcikiem przemycał wiaderka? A zabiegi kosmetyczne, golenie nóg, mycie sie? Bo co, brudne, owłosione, poklejone starą spermą dziewczyny dymał? No proszę...

To sie od początku kupy nie trzyma. Ja myślę,że wszyscy wiedzieli,żona też. Sąsiedzi musieli, absolutnie musieli się domyślać. Oni szpiegowanie mają we krwi, pozornie udją,że nie interesują się życiem sąsiadów, ale tak naprawdę doskonale wiedzą, co , gdzie, jak i z kim. Znam Austriaków.

Fakty ,które usłyszałam w telewizji na ten temat : 1. Ta córka/wnuczka 19l, zachorowała na coś i on ją w nocy podrzucił do szpitala, a jej matka w kieszeniach powkładała jej karteczki z prośbą o pomoc. 2. Dzieci ,które z nimi mieszkały były podrzucane do domu z listami od córki, rzekomo przebywającej w sekcie nie mogącej zatrzymać dzieci. 3. Fritzl zakupy dla nich robił w sąsiednim mieście ,żeby nie było podejrzeń/

Gość wy głupie baby
on miał cały blok, wynajmowął mieszkania ludziom a w piwnicy zrobił sobie schron, ten dom to nie było takie zwykłe małe mieszkanie :o miały tam i łazienke i kibel a od korytarza odzielały je 300 kg stalowe drzwie...uwił całe gniazdo i zabezpievczył się żeby sasiedzi nie usłyszeli nic, jak sasiedzi którym wynajmował mieszkania nie słyszeli to i zona mogła nie wiedzieć no nie? a to ze zawiózł 19 letnia do lekarza, co my wiemy co mu sie we łbie kołatało? może sie z wniej zakochał, kto zrozumie takiego swira

Gość kurde kto to napisał
"A zabiegi kosmetyczne, golenie nóg, mycie sie? Bo co, brudne, owłosione, poklejone starą spermą dziewczyny dymał? No proszę..." Tak masz rację. Chłop który przez 24 lata więził córke w piwnicy i zrobił jej 7-ro dzieci z pewnością dba o to żeby tak jak inni normalni ludzie jego kobieta (czyt córka) miała gładkie nogi :O bo z owłosionymi tu już by jej nie dymał :O No kurwa mać co za pojebani ludzie tu siedzą. To jakby ciebie ojciec więził przez 24 lata w piwnicy to z pewnością Ty goliłabyś nóżki żeby się bardziej podobać tutusiowi pedofilowi i robiłabyś dla niego zabiegi kosmetyczne żeby nie być odrażającą. No kurwa mać :O

Gość jabbbaaabbaa
Będąc BABĄ nie odpusciłabym sobie zobaczenia co w tej piwnicy jest. Gdyby mój mąż zakazał mi wchodfzic gdziekolwiek to i tak bym poszła jakby jego nie było w domu,gdybym nie mogłą si e tam dostać ze wzgl.na szyfr to zwyczajnie wezwałabym policję,tym bardziej gdsyby tak się stało,że maz siedziałby jakiś czas temu za gwałt.Nawet jakby mąż byłby tyranem to nie usiedziałabym jakby mi gdziekolwiek zabronił zaglądać.Zona to nie dziecko,ze mozna czegos zabronić. Dziwna ta kobieta,wydaje mi się,ze ona domyslała się czegoś złego ale po prostu to taki typ zahukanej kobeiciny ,chociaz jak widziałam zdjecie tej zony to z twarzy wydała mi się jakaś dziwnie agresywna,niezbyt miła.

kurde kto to napisał --> ja to napisałem. Nie chodzi mi o widzimisię panienek, ale o wrażenia estetyczne pana Josefa. Skoro je trzymał w piwnicy żeby sobie do woli ruuchać, to chyba chciał ruuchać coś fajnego a nie śmierdzące małpy :o

Gość kurde kto to napisał
pogieło cie chłopie. Ktoś kto jest do szczytu nienormalny ma dbać o takie "normy" czyt pierdoły które dla ciebie widze są priorytetem. Nie przyrównuj swojego płytkiego toku rozumowania w takich szczególikach do takiej patologii. Kogo to kurwa obchodzi przy takiej tragedii czy miała ogolone nogi. Chyba tylko ciebie palancie.

kto to napisał --> albo jesteś niedorozwinięta, albo czytać umiesz, ale zrozumieć to, co przeczytałaś już nie :o

Gość jabbbaaabbaa
po przeczytaniu bełkotu ma troche racji,bo słyszałam w TV jak mowili,ze Fritzl miał zagazowac corke albo ja wypuscic,bo ona juz zestarzała sie i nie była juz atrakcyjna dla niego,wiec na epwno nie pozwalał sobie aby corka była brudna i smierdzaca i nie zdziwilabym sie jakby kazał jej sie depilowac,malowac aby była atrakcyjniejsza

Chcecie się dowiedzieć jak było naprawdę to przeczytajcie sobie książkę 'brodnie josefa fritzla-analiza faktów". autorzy w niej bardzo dokładnie i rzetelnie opisują to co sie wydarzyło Amstetten. I jest to obiektywne bez zbędnego ubarwiania i przesadzanie, tak jak to robia media

Też ostatnio te "Zbrodnie Josefa Fritzla" dopadłam w księgarni, bo byłam ciekawa, czy dowiem się na temat tego zwyrodnialca czegoś więcej, niż dotychczas. I dowiedziałam się, więcej niż bym chciała...

Gość a kto jest wasz/nasz
ile ta książka kosztuje w normalnej księgarni?